Milletvekili Mehmet Taytak, Seydiler Kasabasinda ve Iscehisar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

“Genel Baskanimiz 15 Temmuz'da tavrini ortaya koydu”

Gündem 15.07.2022 13:09:50 0
Milletvekili Mehmet Taytak, Seydiler Kasabasinda ve Iscehisar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Seydiler Kasabasinda ve Iscehisar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi görüs ve düsüncesi 53 yildir ortada olan, ülkenin istiklali ve istikbali için her türlü fedakarligi yapacak yüregi ve davranisi ortaya koyabilen tek siyasi partidir” dedi.

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bir dizi ziyaretler için ilimize geldi. Milletvekili Taytak’a, Teskilatlardan Sorumlu Il Baskan Yardimcisi Ahmet Kahveci, Belediyelerden Sorumlu Il Baskan Yardimcisi Dogan Simsek, Il Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Duysak ve Osman Gürisik, Degirmenayvali Belediye Baskani Erol Barutcu ve Ülkü Ocaklari Il Baskani Oguz Kagan Diler eslik etti. Milletvekili Taytak ilk olarak Seydiler Belediye Baskani Hasan Hüseyin Tokdemir’i ziyaret etti.

Seydiler Belediye Meclis Üyelerinin de katildigi ziyarette konusan Milletvekili Taytak, Baskan Tokdemir’in basarili çalismalara imza attigini söyledi.

 

 

Milletvekili Taytak, “Bir ekonomik kusatma ile karsi karsiyayiz ama dünyaya baktigimiz zaman Allah'a sükür olsun en güçlü millet biziz, en güçlü devlet de biziz. Geçen ay birkaç devlette protestolar oldu, baskanlar degisti.

Amerika enflasyonda rekorlar kirdi, Fransa ve Belçika ayni sekilde ekonomik sikinti yasiyor.  

Burada bir seyi muhalefet ederken dogru anlamak lazim. HDP zihniyetli CHP milletvekili diyor ki, ‘Bu IHA ve SIHA’larin hesabini daha sonra bu devlete soracagiz’ diyor. Böyle bir muhalefet ile karsi karsiyayiz. 

Muhalefet yapacagim diye ihanet etmemek lazim.

Milliyetçi Hareket Partisi görüs ve düsüncesi 53 yildir ortada olan, ülkenin istiklali ve istikbali için her türlü fedakarligi yapacak yüregi ve davranisi ortaya koyabilen tek siyasi partidir. 1980 öncesinde bu yasanmistir, 80 sonrasinda da bu yasanmistir.

15 Temmuz aksaminda bunu böyle yasadik.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kiymetli Genel Baskani Liderimiz Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyefendi 15 Temmuz'da tavrini ortaya koydu. Genel merkezimize geldi, isiklari yaktirdi ve sabaha kadar bu mücadelenin içinde ve göbeginde oldu.

  Ondan sonra da Yenikapi'da bir toplanti yapildi orada da Cumhur ittifaki ruhu olustu”

 

MHP bu ülkeyi karsiliksiz seven bir anlayistadir”

Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi bunlari ülkesi, vatani, bayragi, devleti, milleti için yapti ve yapmaya devam edecektir. 

Bugün baktigimizda biz AK Parti’yi milli meselelerde, FETÖ ve PKK ile ilgili mücadelelerde, uluslararasi iliskilerde destekliyoruz.

  Biz bunu desteklerken AK Parti'den hiçbir sey istemis degiliz. Ne bakanlik istedik ne Genel müdürlük istedik. 

Çünkü biz bu ülkeyi karsiliksiz seven bir anlayistayiz. Önce Ülkem ve milletim diyen bir genel baskanimiz var

. Bu birliktelikten uluslararasi güçler, emperyalist güçler ve içerisinde onlarin baglantisi olan hainler rahatsiz oldular.

Dediler ki; Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti'nin kuyrugu oldu, yetmedi dediler ki bu sefer de Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti'yi yönetiyor.

Bu söylemelerin hiçbiri gerçek degil. 

Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan Bey ve Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi bu millet için, bu ülke için sirtta verdiler ülkenin menfaati için birligi ve beraberligi için ne yapmasi gerekiyorsa yapiyorlar”

 

 

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet Seydiler Kasabasinda vatandas ve esnafi ziyaret etti. Kasaba da bulunan Seyit Hasan Basri Türbesini, tarihi Seydiler Camisini de ziyaret etti. 700 yillik Seydiler Camisinin restorasyon çalismalarinin hizlanmasi konusunda Eskisehir Kültür Varliklari yetkilileri ile telefon görüsmesi yapan Milletvekili Taytak, caminin restorasyonunun hizlandirilmasi müjdesini verdi.

Taytak daha sonra Seydiler belediyesi tarafindan isletilen ve Frig Vadisinin baslangiç noktasi olan Kirkinler’i ziyaret etti.

Mermer sektörünün taleplerini dinledi

Buradan Iscehisar ilçesine geçen Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar Iscehisar Mermerciler Dernegi Baskani Muharrem Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Ayyildiz’i ziyaret etti. Mermer sektörünün talep ve isteklerini dinleyen Taytak, Ankara’da sektörün sorunlarinin çözülmesi noktasinda gerekli çalismalari yapacagini söyledi.

Ziyaret sonunda Baskani Muharrem Çakmak, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mermere islenmis portesini Milletvekili Taytak’a hediye etti. Taytak son olarak Ceylan Mermer sahibi Saban Ceylan ve Senler Mermer sahibi Mehmet Sen’i ziyaret etti.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °