DP.IL BASKANI HIKMET BÜLBÜLBASIN AÇIKLAMASI

Rabbim birlik ve beraberliginizi daim etsin, birlik ve beraberligimizi bozmak isteyenlere firsat vermesin

Siyaset 15.07.2022 12:34:50 0
DP.IL BASKANI HIKMET BÜLBÜLBASIN AÇIKLAMASI

AKP Genel Baskanvekili Binali Yildirim, Sivas'ta Ak Parti Il Teskilati bayramlasma programinda “Önümüzdeki sene üç tane bayramimiz var. Birinci bayramimiz Ramazan Bayrami, ikinci bayramimiz Kurban Bayrami ve iki bayramin arasinda da bir bayram var daha var degil mi? Cumhurbaskanimizi Allah'in izni ile rekor bir oyla tekrar basimiza getirecegiz,

Cumhurbaskani olarak seçecegiz.

Rabbim birlik ve beraberliginizi daim etsin, birlik ve beraberligimizi bozmak isteyenlere firsat vermesin” diyor.

 

ORC anket sirketinin yaptigi ve hemen bayram sonrasi yayinladigi arastirma sonucuna göre 2018 genel seçimlerinde ittifak olarak yüzde 75, parti olarak yüzde 54 olan AK Parti bugün Sivas’ta yüzde 41’e düsmüs durumdadir.

Durum Kemal Sunal’in Kibar Feyzo filmindeki “Agam bizle egleni” repligi gibidir.

Halk ile eglenmeyi iyice yayginlastiran Ak Partililer evlere senlik bir replik de Afyonkarahisar’daki bayramlasmada saffettiler.

 

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya bayram konusmasinda “Allah birligimizi daim etsin, bizi elestirip laf söyleyenler bu Afyonkarahisar’da hangi akili çivilerinin oldugunu söylemesi lazim” dedi.

Yine iktidara yakin anket sirketlerinin ifade ettigi gibi 218 genel seçimlerinde ittifak olarak yüzde 69.5, parti olarak yüzde 55 olan AK Parti bugün Afyonkarahisar’da yerel basinimizin da yayinladigi anket sonuçlarina göre yüzde 41’e düsmüs durumdadir.

 

Vatandas AK Parti ile ilgili eglenceyi bitirse de anlasiliyor ki AK Partililer yalan yarisli eglencelerini bitirememisler.

Bir vatandas CIMER'e son 18 yilda satilan fabrikalar ve kurumlarin listesini soruyor.

 CIMER'den gelen en basit haliyle derine inmemis yüzeysel liste, “AKP'nin son 18 yilda sattiklarinin 8 termik santral, 9 hidrolik santral, 10 seker fabrikasi, 15 tekel binasi, Sümer holdinge bagli 9 isletme, 11 liman, Linyit ve bakir isletmeleri, demir çelik fabrikalari, kagit fabrikalari, Petkim , Türk Telekom , Tüpras, Gübre fabrikalari ve bu basin açiklamasina sigmayacak kadar sattiklarinin” CIMER’in kayitlarinda mevcut oldugunu söylüyor.  

 

Ali Beyyy, bu kadar sattiginizdan sonra yerine ne koydunuz diye adama sorarlar? Kaç seka, kaç seker, kaç bas mühendislik koydunuz iktidarinizda bu kente?

Vatandas sayenizde Afyonkarahisar’dan giden bas müdürlüklerin, satilan seka, seker fabrikalarinin, isletmelerin hepsinin hesabini önümüzdeki ilk  seçimde soracak.

Artik AK Parti için film koptu, eglence bitti. Inanmayan çarsiya pazara çikacak, fiyatlara bakacak, vatandasi dinleyecek.

Bu bayramda da konustunuz, eglendiniz ama gelecek bayramda karsiligini muhakkak alacaksiniz. Çünkü geliyor gelmekte olan.

 

Bu vesile ile tüm vatandaslarimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününü de kutlarim.

 Hikmet BÜLBÜL

                                                                DP Afyonkarahisar Il Baskani

 

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °