Iyi Parti Afyonkarahisar Seçim Kordinasyon Merkezinde Bayram Coskuyla Kutlandi.

Bayramlasma programi sonrasi toplu olarak fotograf çekimi gerçeklestirildi, Basbakan Aksener sloganlari yeri gögü inletti.

Gündem 13.07.2022 12:20:00 0
Iyi Parti Afyonkarahisar Seçim  Kordinasyon Merkezinde  Bayram  Coskuyla Kutlandi.


IYI Parti Afyon Il Baskanligi Bayrami’nin üçüncü gününde partililerle birlikte bayramlasma programi düzenledi.
Gerçeklestirilen programa eski milletvekili, Belediye Baskanlari, ilçe Baskanlari, yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katildi.
Ilginin son derece yogun oldugu bayramlasma töreninde çogu partili yogunluktan dolayi seçim koordinasyon merkezine girmekte güçlük çekti.
Programda konusan Iyi Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu; " Bayramlar, toplum olarak karsilikli sevgi, saygi ve hosgörünün kuvvetlendigi, darginliklarin unutuldugu, barisin, millet olma bilincinin birlik ve beraberligimizin daha da pekistigi, sevinçlerimizi ve mutlulugumuzu paylastigimiz özel günlerdir.
Üzerinde yasadigimiz bu güzel memleketin, inancinda ve kültüründe var olan dayanisma, yardimlasma, hosgörü ve kardeslik duygulari bayramlarda daha büyük bir önem tasimaktadir.
Millet olarak dini ve milli duygularin yogun olarak yasandigi bu degerli günlerde, sahip oldugumuz güzellikleri paylasirken, toplumumuzda yardim ve destege muhtaç vatandaslarimizin hatirlanmasi, kirginliklari ve darginliklari bir kenara birakarak kardesçe kucaklasmayi ihmal etmemeliyiz.
Bu duygu ve düsüncelerle Afyonkarahisar’li hemserilerimin mübarek kurban bayraminizi en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, Türk Islam dünyasina ve aziz milletimize; baris ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
Bayramlasma programinda IYI Parti ailesine katilan iki yüz kisiye IYI Parti rozetleri; eski milletvekili, Belediye Baskanlari, ilçe Baskanlari, IGM ve Belediye meclis üyeleri tarafindan takildi.
Bayramlasma programi sonrasi toplu olarak fotograf çekimi gerçeklestirildi, Basbakan Aksener sloganlari yeri gögü inletti. 
IYI Parti seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen bayramlasma törenine katilimin son derece yogun olmasi partililere büyük moral verdi.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °