Afyonkarahisar Valiligi ve Belediye Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni düzenlendi.

. Tüm Afyonkarahisarli hemserilerimizin ve Islam Alemi’nin Kurban Bayrami’ni kutlayan protokol, birlik ve beraberlik mesajlari verdi.

Gündem 12.07.2022 10:14:00 0
Afyonkarahisar Valiligi ve Belediye Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni düzenlendi.

BAYRAMLASMA TÖRENI TAS MEDRESE’DE YAPILDI

 Afyonkarahisar Valiligi ve Belediyemiz is birliginde Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni düzenlendi.

Program Tas Medrese'de gerçeklesti. Her bayram geleneksel hale gelen, Afyonkarahisar protokolünü bulusturan bayramlasma töreni tam katilimla yapildi. Bayramlasma törenine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroglu, Ali Özkaya, Ibrahim Yurdunuseven, CHP Milletvekili Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Garnizon Komutani Tuggeneral Osman Alp, il protokolü, askeri erkan, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, is adamlari, muhtarlar ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri katildi.

Törende birlik ve beraberlik mesajlari verildi.

  Programda bir konusma yapan Belediye Baskani Mehmet Zeybek; tüm Afyonkarahisarlilarin Kurban Bayrami’ni tebrik ederek huzur, saglik ve bereket temennisinde bulundu.

Törende Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yigtibasi ve Afyonkarahisar Milletvekilleri de konusma yapti. Tüm Afyonkarahisarli hemsehrilerimizin ve Islam Alemi’nin Kurban Bayrami’ni kutlayan protokol, birlik ve beraberlik mesajlari verdi.

Afyon HABERI


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °