Protokol Üyeleri Tas Medrese’de Bayramlasti

Vali Yigitbasi program öncesi, Bayramlasma Töreni’ne katilan protokol üyeleri, kamu kurum ve kurulus temsilcileri, STK’lar ve basin mensuplariyla tek tek bayramlasti.

Gündem 11.07.2022 20:00:04 0
Protokol Üyeleri Tas Medrese’de Bayramlasti

Valiligimiz tarafindan düzenlenen Kurban Bayrami Resmi Bayramlasma Töreni, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi ve protokol üyelerinin katilimiyla Tas Medrese ’de yapildi.

Vali Yigitbasi program öncesi, Bayramlasma Töreni’ne katilan protokol üyeleri, kamu kurum ve kurulus temsilcileri, STK’lar ve basin mensuplariyla tek tek bayramlasti.

Törene Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi ve esi Burhan Selim Yigitbasi, Milletvekilleri Veysel Eroglu, Ali Özkaya, Ibrahim Yurdunuseven, Burcu Köksal, Mehmet Taytak,  Ikmal ve Garnizon Komutani Tugg. Osman Alp, Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Bassavcisi Fatih Karabacak, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Mehmet Karakas, Il Jandarma Komutani Vekili J. Alb. Halit Gülten, Il Emniyet Müdürü Ali Temiz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve basin mensuplari katildi.

Törende sirasiyla söz alan protokol üyeleri yaptiklari konusmalarda birlik ve beraberlik mesajlari vererek, nice güzel bayramlara erisebilmeyi dilediler.

Bir Arada Olmayi Seven Bir Milletiz

Törende son olarak söz alan ve tüm katilimcilarin bayramini kutlayarak konusmasina baslayan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi: “Öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyorum. Kurban Bayrami’nizi en kalbi duygularimla kutluyorum.

Ailecek saglik ve sihhat içerisinde nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Son 2 yilda pandemi döneminde birbirimizle çok fazla bir araya gelemedik.

Uzaktan uzaga sevdiklerimizle bayramlastik. Böyle bir tecrübeyi tüm dünya sevdiklerinden uzaklasarak yasadi.

Biz Türk milleti olarak bir arada olmayi, akrabalarimizla, yakinlarimizla beraber olmayi, birbirimize kiymet vermeyi ve bunu göstermeyi seven, bunu özel ve anlamli gören bir milletiz.

Pandemiyi geride biraktigimiz bu dönemde hem de Kurban’in kelime anlami olan yakinlasma ve yaklasma anlamini ifade ettigi için birbirimize yaklasmamiza, sevdiklerimizle, komsularimizla, ailemizle, bu deger verdiklerimizle yakinlasmamiza vesile olsun diliyorum bu bayramin” dedi.

Biz Büyük Bir Aileyiz

Konusmasinda ailenin ve büyükleri gönüllemenin önemine de deginen Vali Yigitbasi: “ Bizim milletimizi diger milletlerden ayiran en temel sey ailelerimize verdigimiz kiymet. Bugün bu toplulukta bayram bizleri bir araya getirdi.

Çok büyük bir olgunlukla birbirimizin bayramini kutluyoruz.

Güzel bir ortam beni çok duygulandirdi. Biz büyük bir aileyiz.

Pandemi döneminde sunu müsahade ettik. Diger ülkelerde yalniz yasayanlar, yaslilarimiz kendi baslarina terk edilirken biz yaslilarimizi, kimsecilerimizi Vefa sosyal Destek ekiplerimizle ve diger ekiplerimizle hiç yalniz birakmadik

. Sürekli onlarin sagliklarini korumak üzere gayret ettik.

Çünkü biz yaslisina, büyüklerine deger veren, kiymet veren bir milletin fertlereyiz

. Bizim kültürümüzde kimsesizin kimsesi olmak çok önemli bir kavram. Dolayisiyla bu bayramin bu iyilikleri ve güzell

ikleri hatirlamaya bir vesile olmasini diliyorum.  Afyonkarahisar’in neredeyse 25 yillik geliniyim ama Afyonkarahisar Valisi olarak bugün burada ilk bayramim. Bunun heyecanini da yasiyorum. Bu özel gün benim için gerçekten çok anlamli. Hepinizin bayramini en içten dileklerimle kutluyorum.

Anne babalarimizla, çocuklarimizla, komsularimizla kucaklasmayi, samimiyeti, iyiligi çogaltan günlerin artmasina vesile olmasini diliyorum

. Allah devletimize, milletimizde zeval vermesin diyor hepinizi saygiyla selamliyorum” ifadelerini kullandi.

Bayramlasma töreninde Vali Yigitbasi ve protokol üyeleri tüm katilimcilarla tek tek bayramlasarak, bayram dileklerini ilettiler.

Emniyet Teskilatiyla Bayramlasildi

Ardindan Il Emniyet Müdürlügünü ziyaret eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi ve protokol üyeleri, emniyet teskilatimizin degerli mensuplarinin bayramlarini kutladi. Bu bayramda fedakârca görev yapan emniyet mensuplarina tesekkür eden Vali Yigitbasi, iyi bayramlar diledi.

Sehitlerimiz Unutulmadi

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi ve protokol üyeleri, Bayram ziyaretleri kapsaminda Hava Sehitligi ve Polis Sehitligini ziyaret ederek, vatan topragina emanet ettigimiz aziz sehitlerimiz için dualar etti, kabirlerine karanfil birakti.

Jandarma Teskilatiyla Bayramlasildi

Il Jandarma Komutanligini ziyaret eden Vali Yigitbasi ve protokol üyeleri, ailelerinden ayri bayram geçiren Mehmetçik ve jandarma teskilatinin bayramini kutladi. Bayram günü özveriyle görev yapan teskilata tesekkür eden Vali Yigitbasi, iyi bayramlar diledi.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °