Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu Kurban Bayrami nedeniyle bir mesaj yayinladi.

Bayramin sevincini, coskusunu içimizde hissederek onun mutluluk veren haberini gönüllerden gönüllere, evlerden evlere tasimaliyiz.

Gündem 8.07.2022 10:11:47 0
Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu Kurban Bayrami nedeniyle bir mesaj yayinladi.

Serkan Koyuncu Mesajinda; "Bayramlar bizleri ayni dinin, ayni inancin nesesinde birlestiren, iman kardesliginin olusma sahneleridir. Bayramin sevincini, coskusunu içimizde hissederek onun mutluluk veren haberini gönüllerden gönüllere, evlerden evlere tasimaliyiz.

Evlerin canli bayramlari olan çocuklarimizi bayramin coskusuyla tanistirmali, yarali gönülleri, bitap düsmüs yürekleri onarmali, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarimizi aydinlatmaliyiz.

Sevinçlerin ve mutluluklarin paylastikça artigini, üzüntüler ve acilarin da paylasildikça azaldigini unutmamali, küskünlükleri ve kirginliklari bir kenara birakip kucaklasmali, yardimlasma ve dayanismayi artirarak, kardeslik duygularimizi güçlendirmeli, bayramlarimizi günün anlam ve önemine uygun olarak yasamaliyiz.

Bu bayramda nasil ki annelerimizi, babalarimizi, esimizi, dostumuzu hatirlayacak, onlarin yaninda olacak isek, ayni sekilde essiz fedakârliklarini daima hissettigimiz aziz sehitlerimizin ailelerini, çocuklarini ve kahraman gazilerimizi hatirlayarak, onlarin yaninda olmaliyiz.

Bu duygu ve düsüncelerle; Emirdagli hemsehrilerimin ve tüm Islam âleminin Kurban Bayramini en içten dileklerimle kutluyor,

bu güzel bayram coskusunun kardesligimizi daha da güçlendirmesini, hem aziz milletimiz, hem de tüm insanlik için barisa huzura ve refaha vesile olmasini diliyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum."ifadelerine yer verdi

Afyon HABERI


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °