Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi’nin Kurban Bayrami Mesaji

Afyonkarahisar’imizda bayram süresince herhangi bir aksakliga sebebiyet vermemek adina emniyet ve jandarma ekiplerimiz bayram süresince görevlerinin basinda olacaklar

Gündem 7.07.2022 18:09:36 0
Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi’nin Kurban Bayrami Mesaji

 

Bu nedenle bu bayrami bir firsat bilerek sevdiklerimizi, es, dost ve akrabalarimizi ziyaret ederek, hal ve hatirlarini soralim, gönüllerini alalim.

Sevinçlerin ve mutluluklarin paylastikça artigini,  üzüntüler ve acilarin da paylasildikça azaldigini unutmayalim, küskünlükleri ve kirginliklari bir kenara birakip kucaklasalim, yardimlasma ve dayanismayi artirarak, kardeslik duygularimizi güçlendirelim.
Bayram sevincinin tüm hanelerde ayni cosku ve heyecanla yasanmasi için sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip, hasta, yasli ve kimsesizlerin de sevinci olalim. 
 

Sevgili Afyonkarahisarlilar
 
Bu vesileyle bayrami sehir disinda geçirecek olan ve bayram süresince yollarda olacak olan tüm vatandaslarimiza trafik kurallarina uymalarini, bayram sevincine gölge düsmemesi adina uykusuz, emniyet kemersiz ve tedbirsiz bir sekilde seyahat etmemelerini bir kez daha hatirlatmak istiyorum.
Birçok ilin kavsak noktasi olan, bayramlarda araç yogunlugunun daha da arttigi Afyonkarahisar’imizda bayram süresince herhangi bir aksakliga sebebiyet vermemek adina emniyet ve jandarma ekiplerimiz bayram süresince görevlerinin basinda olacaklar.
Her bayram oldugu gibi bu bayram da bizlerin huzuru için mesai yapan tüm emniyet ve jandarma teskilatimiza iyi bayramlar ve hayirli görevler diliyorum.
 
 
Bayram süresince çalismak durumunda olan saglik, itfaiye ve zabita personeli ve tüm çalisanlara kolayliklar diliyorum.
Bu vesileyle basta sehit yakinlari ve gazilerimiz olmak üzere bütün hemsehrilerimin, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluslarinin ve basin mensuplarinin Mübarek Kurban Bayrami’ni kutluyor, en içten sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °