Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, Kurban Bayrami münasebetiyle bir mesaj yayimladi.

Kurban Bayrami'nin verdigi güzel duygularin bölünmez bütünlügümüze, birlik ve beraberligimize vesile olmasi öncelikli temennimizdir”

Gündem 7.07.2022 16:11:00 0
Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, Kurban Bayrami münasebetiyle bir mesaj yayimladi.

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, Kurban Bayrami münasebetiyle bir mesaj yayimladi.

 

Kocacan mesajinda, “Bayramlar milli ve manevi degerlerin pekismesine, dini suur ve duygunun gelismesine, sevgi ve saygi ruhunun güçlenmesine vesile olan müstesna ve özel günlerdir.

Kurban bayramina kavusmanin, üzerimize vacip bir görevi bir kez daha yerine getirmenin manevi deger ve hazzini milletçe yasiyor ve yasatiyoruz.

Kurban Allah’a manen ve ruhen yakinlasmanin essiz bir firsatidir. Insanlari birbirlerine yaklastiran, topluma umut, sevgi ve huzur veren bu özel günlerde basta yakinlarimiz olmak üzere kimsesizleri ve yardima muhtaç insanlari gözetmeli, onlara yardimci olmali ve gönüllerini almaliyiz.

Biliyoruz ki sevinçler ve mutluluklar paylastikça çogalir, acilar ise paylastikça azalir.

Kurban Bayrami'nin verdigi güzel duygularin bölünmez bütünlügümüze, birlik ve beraberligimize vesile olmasi öncelikli temennimizdir” diye konustu.

 

“Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben”

Kocacan, “Bizler Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in serefli birer mensuplari olarak; vatanimizin ve milletimizin menfaatleri için parti ve sahsi çikarlarimizi bir kenara birakarak devletimizin yaninda oldugumuzu her zaman dosta düsmana göstermisizdir.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket yüce milletimizin sinir uçlaridir, vatanin ve milletin acisini, kederini, tehlikelerini ilk hisseden ve görendir.

Bunun içindir ki; bu Kutsal Vatan’in her zaman Milliyetçi-Ülkücü Harekete ve Milliyetçi – Ülkücü Hareket’in de siz degerli yurttaslarimizin destegine ihtiyaci vardir.

Bilge Liderimiz Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin ifade ettigi gibi, Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayisimiz bu inanmisligin tezahürüdür. Bu vesileyle; Aziz milletimizin, Türk Dünyasi’nin ve Islam aleminin mübarek kurban bayramini en içten dileklerimle kutlar, kurban ibadetlerinin Cenabi Allah katinda kabul olmasini temenni ederim” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °