BÜTÜN MILLETIMIZIN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI GÖNÜLDEN TEBRIK EDIYORUM…

Kurban Bayrami, Milletimiz ve Bütün Islam Âleminin Birligine Vesile Olsun…

Gündem 7.07.2022 10:54:00 0
BÜTÜN MILLETIMIZIN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI GÖNÜLDEN TEBRIK EDIYORUM…

 

PROF. DR. VEYSEL EROGLU – 08.07.2022

Kurban Bayrami’nin kalplerimize huzur, ülkemize mutluluk ve Dünyamiza sulh ve sükûn getirmesi diliyor, bütün hemsehrilerimin mübarek Kurban Bayrami’ni gönülden tebrik ediyorum.

Kurban Bayrami, Yüce Rabbimizin biz kullarina sevinç ve mutluluk kaynagi olarak hediye lütfettigi emsalsiz günlerdir.

Bu müstesna Kurban Bayrami’na ulasmanin mutlulugunu ve sevincini yasiyoruz.

Bayramlar, sevgi ve kardeslik baglarimizi güçlendiren, birlik, beraberlik, paylasma, dayanisma ve rahmet günleridir. Kurban; Rabbimize, birbirimize, hakka, hakikate, iyiye, dogruya, güzele, yakin olmak demektir.

Bayramda Yaslilarimiz, Akraba, Es ve Dostlarimizi Ziyaret Etmeliyiz…

Malum oldugu üzere 2019’dan itibaren bütün Dünya Covid-19 salginiyla mücadele içerisindedir. Ülkemiz Covid-19 salgin sürecinde yapmis oldugu basarili çalismalarla ve bu zamana kadar almis oldugu tedbirlerle salgini bitirme noktasina getirmistir.

Bu bayramda yakinlarimizi, sevdiklerimizi, yaslilarimizi es ve dostlarimizi ziyaret etmeliyiz.

Uzaklardaki akrabalarimizi arayip gönüllerini hos etmeliyiz.

Bu mübarek günleri sevgi ve saygimizi sunmak için firsat bilmeliyiz.

Ailemiz, akrabalarimiz ve yakinlarimizla hemhal olmali, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip, hasta, yasli ve kimsesizlerin sevinci olmaliyiz. 

 

Milletçe dayanisma ve kenetlenmeye muhtaç oldugumuz bu günlerde, kurban ve bayram, beraberligimizi ve kardesligimizi pekistiren büyük bir nimet ve ibadettir. Bayramlar bütün insanligin sevinci olursa mana kazanir.

Dolayisiyla bugün, açlik, yoksulluk, zulüm ve siddet sarmalinda kusatilan dünyanin felaha kavusmasi ve insanligin hep beraber bayrami yasamasi için çalismak ve dua etmek çok önemlidir.

Bu duygu ve düsüncelerle, aziz milletimizin ve yeryüzündeki bütün Müslüman kardeslerimizin mübarek Kurban Bayrami’ni gönülden tebrik ediyor; bu bayramin, baris, mutluluk ve huzurun yeryüzünün her yerine hâkim oldugu bir dünyanin insasina ve bütün Islam aleminin birlik ve beraberligine vesile olmasini Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum.       

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °