BIÇAKCI ESNAFI KURBAN BAYRAMINA HAZIR.

Biçak satin alacak vatandaslara önerilerde bulunan Biçakçi esnafi “Vatandaslarimiz aldiklari biçaklardan memnun kalmak istiyorlarsa yerel biçaklari tercih etmeli, Çin üretimi biçaklardan uzak durulmali.

Gündem 6.07.2022 17:51:20 0
BIÇAKCI ESNAFI KURBAN BAYRAMINA HAZIR.

Kurban bayramina Birkaç gün kala Afyonkarahisardaki’ biçak saticilari, gelecek talep konusunda kendilerinin tedarikli oldugunu ve vatandaslarin yerli üretim biçaklari tercih etmeleri gerektigini  Söylüyorlar.
Kesilecek hayvanlara eziyet etmemek için biçaklari zamaninda alinmasi ya da biletilmesi gerektigini belirten Bicakci esnafi  “Biz her ne kadar hazirlikli olsak bile insanimiz özellikle ellerindeki biçaklari biletmek konusunda hep geç kaliyor, böyle olunca elimizdeki isi yetistirmek için tam performans ile çalisamiyoruz. 
Eger keseceginiz veya kestireceginiz hayvana eziyet etmek istemiyorsaniz ve kurbaninizin hora geçmesini istiyorsaniz, en azindan bayrama Birkaç günka kala bizlere bileteceginiz biçaklari getirmelisiniz” dediler.
“Yerli ürünleri tercih edin”


Biçak satin alacak vatandaslara önerilerde bulunan Biçakci esnafi “Vatandaslarimiz aldiklari biçaklardan memnun kalmak istiyorlarsa yerel biçaklari tercih etmeli, Çin üretimi biçaklardan uzak durulmali.
Çünkü, Çin üretimi biçaklari en fazla üç ay kullanabilirsiniz, ama yerli biçaklar öyle degil, alacaginiz yerli biçak sizi çok uzun süre idare edebilir. 
Biz de kalitesine göre 5 liradan 80 liraya kadar yerli biçaklar mevcut. ifadelerini kullandilar.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °