ZEYBEK BASKAN LGS SAMPIYONUMUZ ONUR’LA BULUSTU

“ONUR VE GURUR DUYDUK, TEBRIK EDIYORUM”

Egitim 5.07.2022 13:46:17 0
ZEYBEK BASKAN LGS SAMPIYONUMUZ ONUR’LA BULUSTU

 

LGS’de tüm sorulari dogru yanitlayarak Türkiye 1.’si olan Afyonkarahisarli Onur Yilmaz ve ailesi Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ile bir araya geldi. Onur' u tebrik eden Baskanimiz Mehmet Zeybek, bu basarin en büyük mimari ailesine de tesekkür etti.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, anne ve babasi Belediyemiz personeli olan Ibrahim Cavide Yilmaz çiftini ve LGS Sampiyonu gururumuz Onur’u makaminda misafir etti. Baskanimiz, Onur ve ailesini tebrik ederek bir süre sohbet etti. Ziyarette Zeybek Baskan tarafindan Sampiyon Onur’a hediye verildi, hatira fotografi çektirildi.

 

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek LGS birinciliginin Afyonkarahisar için gurur verici bir hadise oldugunu belirterek; “Personelimizin oglunun böyle bir basari yakalamasi bizleri son derece onurlandirdi.

Tebrik ediyorum, Allah yolunu bahtini açik etsin. Memleketine ve ülkesine faydali bir birey olarak yetismesini temenni ediyorum.

Güzel bir bölüm seçimi yaparak ülkemize hizmet etmesini diliyorum.

Bu netice Afyonkarahisar’imiza ve ailemize hayirlar getirsin” diye konustu.

LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye 1.'si olan sehrimizin gururu sampiyon Onur Yilmaz ve ailesi de Zeybek Baskan’a bu anlamli davet nedeni ile tesekkür etti.

 

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °