ILIMIZIN BASARILI MÜDÜRÜ SAMSUN’A ATANDI

Afyonkarahisar Egitime Destek Platformu üyeleri Il Müdürü Dereci ile veda yemegi/vefa programinda bir araya geldi.

Spor 5.07.2022 10:57:25 0
ILIMIZIN BASARILI MÜDÜRÜ SAMSUN’A ATANDI

ILIMIZIN BASARILI MÜDÜRÜ SAMSUN’A ATANDI

 

Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci  Samsun Gençlik ve Spor Il Müdürlügü görevine atandi.

 

Il Müdürlügü görevi ile birlikte ilimizde Egitime Destek Platformu Il Sorumlulugu görevi de ifa eden Feyzullah Dereci’nin Samsun’a atanmasi üzerine, Afyonkarahisar Egitime Destek Platformu üyeleri Il Müdürü Dereci ile veda yemegi/vefa programinda bir araya geldi.

 

Ilimizin Çaliskan, Basarili, Samimi ve Hasbi Agabeyine Muvaffakiyetler Diliyoruz

 

Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi ve Egitim Destek Platformu Il Sorumlu Yardimcisi Emin Karaosman, Egitim Bir-Sen Sube Baskani Mustafa Arslan, Ilim Yayma Cemiyeti Sube Baskani Ali Zengin, Ilim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bali, IHH Temsilcisi Ahmet Ertürk, Ensar Vakfi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yetkinakin, TÜGVA Il Baskani Ramazan Sami Çinar, AKADDER Baskani Mustafa Oruç, Ensar Vakfi Denetleme Kurulu Baskani Ibrahim Durgut, Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin, Il Müftüsü Sinan Kazanci, Il Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanir, Aile Sosyal Politikalar Il Müdürü Bekir Yümnü’nün katildigi vefa programinda;

Egitim Bir-Sen Sube Baskani Mustafa Arslan: “Allah için sevdigimiz, Ilimizin basarili, çaliskan, samimi, hasbi agabeyi;

Egitime Destek Platformu Il Sorumlumuz,

Gençlik ve Spor Il Müdürümüz Feyzullah Dereci Agabeyimize, Samsun Gençlik ve Spor Il Müdürlügü görevinde muvaffakiyetler diliyoruz.”dedi.

 

Can Dostlarima, Yol Arkadaslarima Tesekkür Ediyorum

 

Egitime Destek Platformu Il Sorumlusu ve Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci: “Bugün Afyonkarahisar Egitime Destek Platformu Üyesi degerli büyüklerim ve kiymetli arkadaslarim tarafindan düzenlenen veda yemegine katilmaktan onur duydum. Atandigim ilk günden beri beni hiç bir zaman yalniz birakmayan can dostlarima tesekkür ediyorum.

Organizasyonu tertipleyen kiymetli abim Mustafa Arslan a ve programa katilan yol arkadaslarima sonsuz Sükran’larimi sunuyorum. Sizleri Allah için Çok seviyorum.”dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °