BASKAN ZEYBEK AFYON SOSYAL BELEDIYECILIKTE ZIRVE YAPTI DEDI.

Baskan Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'in yani sira, Isparta, Konya, Ankara, Izmir, Bursa, Kütahya, Istanbul gibi sehirlerden misafirler agirladiklarini söyledi.

Gündem 4.07.2022 12:56:38 0
BASKAN ZEYBEK AFYON SOSYAL BELEDIYECILIKTE ZIRVE YAPTI DEDI.

AFYON'DA ILK KEZ DÜZENLENEN BABA ÇOCUK KAMPINA BÜYÜK ILGI

Afyonkarahisar Belediyesi'nin katkilariyla Büyük Taarruzun 100. Yili etkinlikleri tüm coskusuyla sürüyor.  Afyonkarahisar Belediyesi ve Anadolu Motor ve Doga Sporlari Kulübü isbirligi ile düzenlenen Baba &Çocuk Kampi'nda babalar çocuklariyla birlikte heyecan dolu bir hafta sonu geçirdi. 8 ilden 15 Karavan, 96 çadir olmak üzere 300'ü askin katilimci 'Baba Çocuk Kampi'nda bulustu.

ÇADIRLAR KURULDU, KAMP ATESI YAKILDI

Organizasyon kapsaminda Motor Sporlari alaninda birçok etkinlik ve yarisma düzenlendi.

Afyon Motor Sporlari Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte çadirlar kuruldu, kamp atesi yakildi. Çocuk tiyatrolarinin yani sira açik hava sinemasiyla geçen kamp aksamlarinin gündüz bölümünde farkli yarislar ve nostaljik oyunlar oynandi.  Kamp süresinde Ayazini Metropolisi ve Kocatepe Aniti gezileri düzenlendi.

SEHRIMIZDEN GÜZEL ANILARLA AYRILDILAR

 Kampa yogun bir katilim olduguna dikkat çeken Baskan Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'in yani sira, Isparta, Konya, Ankara, Izmir, Bursa, Kütahya, Istanbul gibi sehirlerden misafirler agirladiklarini söyledi.

Büyük Taarruzun 100. Yili etkinlikleri kapsaminda çok önemli bir organizasyona daha ev sahipligi yaptiklarini belirten Belediye Baskan Mehmet Zeybek, "Ilimizde spor organizasyonlarinin yani sira düzenledigimiz festivallerle, sosyal etkinliklerle gençlerimizle çocuklarimizla her zaman birlikte olmak istiyoruz. Hep beraber birseyler paylasmak istiyoruz. Bu amaca yönelik en güzel etkinliklerimizden biri de Baba&Çocuk Kampiydi.

 Kampimizda babalar çocuklariyla güzel ve hosça bir hafta sonu geçirdi. Çadirda kalip, birlikte oyunlar oynadilar.

Birlikte yarismalara girip, birlikte gezilere katildilar.

 Organizasyonun bundan sonra devamini da isteyen babalar ve çocuklar kampin sonunda güzel anilarla sehrimizden ayrildilar.

Organizasyonun düzenlenmesinde emegi olan herkesi gönülden tebrik ediyor, etkinligimize katilan baba ve çocuklari tebrik ediyorum" diye konustu.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °