AFYONKARAHISAR'DATOPLU SÜNNET SÖLENI MUTLULUGU YASANDI.

Belediyemiz tarafindan geleneksel hale getirilen sünnet söleni Zafer Meydani'nda gerçeklestirildi. Sünnet söleni kapsaminda 55 çocuk sünnet edildi.

Gündem 4.07.2022 12:48:48 0
AFYONKARAHISAR

TOPLU SÜNNET SÖLENI MUTLULUGU

Belediyemiz tarafindan geleneksel hale gelen Toplu Sünnet Söleni bu yil da cosku ile gerçeklestirildi. Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in talimatlari ile sehrimizin evlatlarinin mutluluklarina dügün havasinda yapilan programla ortak olundu.

Belediyemiz tarafindan geleneksel hale getirilen sünnet söleni Zafer Meydani'nda gerçeklestirildi. Sünnet söleni kapsaminda 55 çocuk sünnet edildi.

Çocuklarimiz ve aileleri meydanda düzenlenen programda bir araya geldi. Sünnet çocuklarinin katildigi konvoyla baslayan etkinlik mehter takimi gösterisi ve dualarla devam etti. Sölene; Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Baskan Yardimcimiz Süleyman Karakus, Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük, Belediye meclis üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

“SIZLERIN HIZMETKÂRIYIZ”

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek programda yaptigi açiklamada merasimin hayirli olmasini temenni ederek sözlerine basladi. Kendimizi hiçbir zaman farkli görmedik diyen Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek; “ Ne zaman halkimiza temas eden bir program olsa bunu kendime emir telakki ederek hizmet ediyorum. Hiçbir zaman efendilik taslamadik. Daima sizlerin hizmetkâriyiz

. Elhamdülillah yapmis oldugumuz çalismalarda Allah bereketini bizlere veriyor. Kina merasimimizi gerçeklestirdigimiz bu programda anne ve babalarin mutluluklarina ortak oluyoruz. Insallah bu güzel evlatlarimizin dügünlerini de görmek nasip olur. 

Evlatlarimiz vatanina, milletine, ezanina, bayragina, insanina, topragina, faydali birey olarak topluma karisacaklar.

Rabbim yollarini açik, bahtlarini güzel eylesin” açiklamasinda bulundu.

KINA MERASIMI DÜGÜN HAVASINDA YAPILDI

Sosyal belediyecilik anlayisi çerçevesinde bu tür hizmetlerin devam edecegini ifade eden Baskanimiz Mehmet Zeybek ve protokol üyeleri çocuklarimizin sünnet kinalarini yakti, hatira fotograflari çekildi. Kültür Sanat Akademisi Orkestrasi da muhtesem bir konser verdi.

Çocuklar ve aileleri orkestra tarafindan söylenen sarkilarla doyasiya eglendi. Meydani dolduran kalabalik kina gecesinde evlatlari ile birlikte sölen havasini doyasiya yasadi.

Kültür Sanat Akademisi Orkestrasinin muhtesem performansiyla eglenen çocuklar ve aileleri oyunlar oynadi, bol bol fotograf çektirdi.

55 ÇOCUK ÜCRETSIZ SÜNNET OLDU

Kina gecesinin ardindan Park Hayat Hastanelerinde 55 çocuk, uzman cerrah doktorlar tarafindan yapilan ön muayenenin ardindan sünnet edildi.Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, sünnet olan çocuklari hastanede ziyaret ederek, çesitli hediyeler verdi.Düzenlenen sünnet merasimine Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in yani sira Özel Park Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Uzm. Dr. Selim Bodur,  Tibbi Hizmetler Direktörü Dr. Alev Türe ve Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük ve aileler katildi.
 

“ETKINLIGIMIZE DESTEK OLAN HERKESE GÖNÜLDEN TESEKKÜRLER”

Afyonkarahisar Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Her yil yapmis oldugumuz geleneksel toplu sünnet sölenimizin bu yil 55 çocugumuz müracaat etti. 

Bu çocuklarimizin sünnet sölenimizi aileleri ve akrabalariyla birlikte gerçeklestirdik.

Bizleri yalniz birakmayan ve her türlü destegi veren Özel Park Hayat Hastanemize çok tesekkür ederim.

Hafta sonu olmasina ragmen tüm ekip olarak destek veren personellerine Cenab-i Allah yar ve yardimcilari olsun” dedi.

Kina gecesi etkinliginin renkli görüntülere sahne olduguna dikkat çeken Baskanimiz; “Dün aksam Zafer Meydani’mizda 55 çocugumuzun aileleri ve akrabalari ile güzel bir eglence gerçeklestirdik.

Bugünde hastane yönetimi ile sünnet olan çocuklarimizin kaldigi odalarini ziyaret ederek, anne ve babalarina geçmis olsun dileklerimizi ilettik. Belediye olarak önümüzdeki günlerde ve yillarda yine dolu dolu etkinliklere imza atmayi devam edecegiz” diye konustu.   

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °