Emirdag'da Millet Bahçesi Projesi Hayata Geçiyor

Vadettigimiz projelerden birisini daha hayata geçirecek olmanin gururu ve mutlulugu içerisindeyiz.

Gündem 4.07.2022 09:40:39 0
Emirdag

Emirdag'da Millet Bahçesi Projesi Hayata Geçiyor

 

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu'nun  yerel seçimler öncesi vadettigi vizyon projeler arasinda yer alan Millet Bahçesi projesinin yapimi basladi.

Vatandaslarin ailece gidip eglenebilecekleri, piknik yapip hosça vakit geçirebilecekleri  yaklasik 300.000 m² alana insa edilen Millet Bahçesi içerisinde birçok sosyal donati alani  yer alacak.

Emirdag'a yapilmis en modern ve en kapsamli sosyal donati alani olan proje içerisinde; Millet Kiraathanesi, hobi bahçeleri, mescit, amfi, spor sahalari, piknik alanlari, çocuk oyun alanlari, kaykay - paten pisti, macera parki, golf alani, zipline gibi pek çok aktivite merkezi olacak.

Proje insaat alaninda incelemelerde bulunan Baskan Koyuncu, Emirdag 'a büyük bir deger katacak ve vatandaslarin nefes alacaklari bir projeyi hayata geçirmenin mutlulugunu yasadiklarini belirterek:" Halkimizin tüm kesimine hitap edecek olan Millet Bahçemizde vatandaslarimiz dogayla bas basa hosça vakit geçirebilecek.

Vadettigimiz  projelerden birisini daha hayata geçirecek olmanin gururu ve mutlulugu içerisindeyiz.

Bizlet vermis oldugumuz sözleri seçim için degil, Emirdag halki hizmetlerin en güzeline layik oldugu için vermistik. Ve bunun için de gece gündüz demeden çalisip birbirinden degerli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.

. Bölgenin en büyük Millet Bahçesi hayirli olsun güzel sehrime , hayirli olsun güzel hemsehrilerime, hayirli olsun bölgemize..."ifadelerini kullandi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °