Vali Yigitbasi Ilk Halk Günü Toplantisini Gerçeklestirdi.

Vali Yigitbasi Ilk Halk Günü Toplantisini Gerçeklestirdi.

Gündem 30.06.2022 12:05:49 0
Vali Yigitbasi Ilk Halk Günü Toplantisini Gerçeklestirdi.

Vali Yigitbasi Ilk Halk Günü Toplantisini Gerçeklestirdi.

Vali Yigitbasi Halk Günü Toplantisinda ‘Sosyal Medya araciligi ile il disindan bile bana ulasan talepler var. Onlari da degerlendiriyoruz. Vatandasimiz hangi noktada ne tikaniklik yasiyorsa destek ve yardimci olacagiz” dedi.

Toplumun tüm kesimlerine ulasilmasini, vatandaslarin istek, sikâyet ve önerilerini dile getirebilmelerini saglamak amaciyla, düzenli olarak yapilan halk günü toplantilarinin Haziran toplantisi Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi baskanliginda yapildi.

Valilik Toplanti Salonunda yapilan Halk Günü’ne Vali Yigitbasi’nin yani sira, Belediye Baskan Yardimcisi Murat Öner, kamu kurum ve kuruluslarinin Il müdürleri ve çok sayida vatandas katildi.

“Tikaniklari çözecegiz”

Toplantinin açilisinda konusan Yigitbasi, vatandaslarin yasadigi sorunlari hizli bir sekilde çözüme kavusturmak için her ay bu toplantilarin düzenlendiklerini söyledi. Türkiye’nin her yerinden kendi sosyal medya hesabina çesitli yardim taleplerinin geldigini aktaran Yigitbasi söyle konustu:

“Vatandaslarimizin ihtiyaç ve taleplerini hizli bir sekilde çözüm bulmak için ilgili kurum ve müdürlerimizle bulusturmak, tikanikliklari açma noktasinda yaptigimiz bir uygulamadir.

Periyodik olarak uygulanan ve her sehirde yapilan bir çalismadir. Insallah katilan tüm vatandaslarimizin sorunlarini çözümü için hizlica bir çalisma baslatmak adina buradaki süreci kisa tutup dogrudan içeriye geçelim istiyoruz

. Bana da sosyal medya üzerinden çok ulasan oldu simdiye kadar. Türkiye’nin her yerinden ulasan var. Bunu da sasirarak ve ilgiyle takip ediyoruz.

Biz bu talepleri ilgili kurum ve müdürlerimize ulastiriyoruz.

Dolayisiyla kendi sehrimizde de insallah elimizden geldigince vatandasimizi hangi noktada ne tikaniklik yasiyorsa destek ve yardimci olacagiz.”

Konusmasini tamamlayan Vali Yigitbasi, toplantiya katilan vatandaslara tek tek söz vererek onlarin talep, istek ve sikintilarini dinledi.

Sorunlara çözümler üreten Yigitbasi, gerekli gördügü konularda toplantiya katilan il müdürlerine talimatlar vererek gereginin yapilmasini istedi.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °