Yeniden Refah Partisi Bolvadin Ilçe Baskanligina Ahmet Dogruöz seçildi.

RAKAMLAR YALAN SÖYLEYEMEZ

Siyaset 27.06.2022 15:08:19 0
Yeniden Refah Partisi Bolvadin Ilçe Baskanligina Ahmet Dogruöz seçildi.

Milli Görüsün kalesi olarak bilinen Afyonkarahisar’in Bolvadin ilçesinde hafta sonu yapilan Yeniden Refah Partisi Ikinci olagan kongresi neticesinde Yeniden Refah Partisi Bolvadin Ilçe Baskanligina Ahmet Dogruöz seçildi.

 

Milli görüsün kalesi denildigi zaman akillara ilk gelen ilçelerden bir tanesi olan Bolvadin’de hafta sonu kongre heyecani vardi. Kisa bir süre önce Yeniden Refah Partisi Genel Merkez tarafindan ilçe baskani olarak görevlendirilen Ahmet Dogruöz tek liste olarak girdigi kongreden baskan olarak çikti.

Yeniden Refah Partisi Bolvadin Ilçe baskani ve yönetimi; Ilçe Baskani Ahmet Dogruöz,

Listenin asil üyeleri; Hilmi Bircan, Fatih Murat Erdurmus, Kadir Türksoy, Necati Üzüm, Carullah Pehlivan, Cafer Pektas ve Muhammed Kolay

Listenin yedek üyeleri; Hüseyin Aca, Eyüp Özkal, Erkan Dogruöz, Abdülkadir Borazan, Salih Karakoç, Abdülvahap Dogruöz ve Süleyman Kolay olarak belirlendi.

Kongre’de konusan Ilçe Baskani Ahmet Dogruöz iktidara uzanan yolda eskiden oldugu gibi günümüzde de Milli Görüs ruhuyla Bolvadin’in ihya olacagini ifade etti. Ilçe Baskani Dogruöz “Geçmiste Milli Görüs’e kale olmus maneviyati yüksek Bolvadin’imiz rahmetli Erbakan Hocamizin emaneti olan Milli Görüse ebet müddet karargah olmaya devam edecektir” dedi.

Bolvadin’de yapilan kongreye civar belde ve ilçelerden katilim saglanirken kongrenin arkasindan da istisare toplantisi gerçeklesti.

SAPKINLIGA DUR DIYECEGIZ

Hafta sonu yapilan kongre sonrasinda halka açik olarak yapilan Yeniden Refah Partisi Istisare Toplantisinda söz alan Yeniden Refah Partisi Il Gençlik Kollari Baskani Cem Kuskonar Istanbul Sözlesmesiyle birlikte LGBT ve benzeri olusumlarin kontrolden çiktigini belirterek iktidarlari döneminde “Cinsiyet esitsizligi, onur ve özgürlük gibi süslü kavramlarla desteklenen bu izansizligin ve çürümüslügün karsisindayiz” dedi…

Sert ve kesin bir dille bu ve buna benzer onursuzluk asilayan derneklerin bir takim kisi ve kurumlarca finanse edildiginin altini çizen Il Gençlik Kollari Baskani Kuskonar “Içisleri bakanliginin açikladigi verilere göre bu derneklerin bir yilda 25 milyon dolar yardim almasi kabul edilebilir bir durum degildir” dedi. Gelecek nesillerimize karsi sorumlu oldugumuzu ifade eden Il Gençlik Kollari Baskani Kuskonar sözlerini “Önce ahlak ve maneviyat” vurgusuyla tamamladi.

HAK ILE BATILIN SAVASIDIR

Bolvadin’de Yeniden Refah Partisi ikinci olagan kongresi sonrasi yapilan istisare toplantisinda konusma yapan Yeniden Refah Partisi Merkez Ilçe Baskani Fehmi Güray Çakir insanlik tarihinden bu zamana kadar hak ile batilin sürekli mücadele içerisinde oldugu ve bu mücadelede kazanan tarafin her zaman için hak olacaginin altini çizdi.

Merkez Ilçe Baskani Çakir “Tarihi iyi analiz etmek  lazimdir. Tarihe kulak verdigimizde örneklerine ders çikartir bir sekilde baktigimizda her zaman için siyah ile beyazin mücadelesi karsimiza çikacaktir. Günümüzde hak cephesi süphesiz Milli Görüs davasidir” diyerek verilen mücadelenin öneminden bahsetti.

ERBAKAN HOCANIN GÖNLÜNDE BOLVADIN

Istisare kapsaminda geçmisten verdigi örneklerle duygusal anlar yasatan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Il Teskilat Baskani Selahattin Ugur Bolvadin ilçesinin manevi anlamda Yörükzade Ahmet Fevzi Efendi’den dolayi büyük bir önem arz ettigini ifade etti.

Teskilat Baskani Ugur “Bilindigi üzere Milli Görüs davasinin rahmetli lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamiz’in Bolvadin ile çok baska bir bagi bulunuyordu. Erbakan Hocamiz burada askerlik görevinden hemen önce mübarek zatlardan Yörükzade Ahmet Fevzi Hocadan rahle tedrisati almistir. Askerlik görevi için helallik almak için yaptigi bir ziyarette ise hocasi ondan “Sen ileride büyük bir adam olacaksin.

O gün geldiginde Bolvadin’imize kalici bir iz birakmayi unutma” diyerek hocamizdan memleket adina bir istekte bulunmustur.

Büyük bir vefa örnegi gösteren Rahmetli Erbakan Hocamiz ise Yörükzade Ahmet Fevzi Hocasinin bu istegini yillar sonra dünyada sadece üç adet bulunan “Alkaloid Fabrikasi”ni Bolvadin’e kurulmasina vesile olmustur” dedi.

Teskilatin son durumu hakkinda da bilgi veren Il Teskilat Baskani Ugur, Afyonkarahisar’da yapilanmalarini artik tamamladiklarini dile getirirken Yeniden Refah Afyonkarahisar teskilatlari olarak artik hazir olduklarini ifade etti.

RAKAMLAR YALAN SÖYLEYEMEZ

Yeniden Refah Partisi Bolvadin Ilçesi Ikinci Olagan Kongre kapsaminda ilçe yönetimini yalniz birakmayan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Il Baskani ve yönetimi kongre sonrasinda istisare toplantisinda da hazir bulundular.

Istisare toplantisi kapsaminda günün son sözünü alan Il Baskani Gufran Çetinel, ekonomik bazi istatistiklerle Türkiye ekonomisinde olusan bu dalgalanmalarin artik dayanilmaz bir hal aldigini vatandasin buna direnecek gücünün kalmadigini ifade etti.

Konusmasi sirasinda sik sik Millilesme ve üretim vurgusu yapan Il Baskani Çetinel “Bugünkü pahaliligin sebeplerinden birisi de enerji bagimliligidir.

Kendi yenilenebilir enerjimizi kendimiz ürettigimizde bu bagimliliktan ve yüksek fatura bedellerinden kurtulmamiz mümkündür. Yeniden Refah kadrolari olarak hastaligin sadece teshisini degil tedavi yöntemini de çok iyi biliyoruz” dedi.

ESKI BIR GELENEK “YENIDEN”

Milli Görüs Lideri Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’in mitinglerinde geçmis dönemlerde sikça kullandigi “Milli Görüs Yemini” Bolvadin de tüm misafirlerin katilimiyla hep bir agizdan yapildi.

Içerisinde barindirdigi “Adil düzen ve Yeniden Büyük Türkiye” mottolarinin Yeniden Refah Partisi’nin temellerini olusturdugu ifade edilirken Milli Görüs Yemini’nin Genel Baskan Dr. Fatih Erbakan tarafindan “Sakarya mitinginde” kullanildigi ögrenildi.

Iste Kadim bir gelenek olan Milli Görüs yemininin içerigi;

 

Milletimizin kurtulusu ve selameti için

Milli görüsün en büyük zaferi için

Yasanabilir bir Türkiye’yi kurmak için

Yeniden büyük Türkiye’yi kurmak için

Islam birligini kurmak için

Yeni bir dünyayi kurmak için

Bugüne kadar oldugu gibi

Bundan sonrada

Canla basla çalisacagimiza

Söz veriyoruz…

 

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °