Ülkü Ocaklari Orta Ögretim’den Ankara çikarmasi

Ülkü Ocaklari Orta Ögretim’den Ankara çikarmasi

Dünya 22.06.2022 12:52:23 0
Ülkü Ocaklari Orta Ögretim’den Ankara çikarmasi

 

Afyonkarahisar Ülkü Ocaklari Orta Ögretim Teskilati, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’in davetlisi olarak Ankara’da biz gezi programi düzenlendi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ülkü Ocaklari ortaögretim teskilatini Ankara’da misafir etti. Milletvekili Taytak, Ocakli gençlerle beraber, Etimesgut Belediye Baskani Enver Demirel, Belediye Baskan Yardimcilari Alaattin Sonat ve Tahsin Polat ile birlikte Etimesgut Türk Tarih Müzesini gezdiler. Ocakli gençler daha sonra Türk Tarih Müzesinin anlatildigi tanitim filmini izlediler. Müze içerisinde bulunan Türk Tarihi Otagini da ziyaret gençlere yetkililer otag hakkinda bilgiler verdi.

Taytak, “Hedefimize dogru yürümeliyiz”

Ülkü Ocakli gençlere tavsiyelerde bulunan Milletvekili Mehmet Taytak, “Çikmis oldugunuz bu kutlu yolda 1071'de Anadolu'nun kapilarini açan Sultan Alparslan'in askerlerinin, dünkü askerlerinin ve bugünkü askerlerinin biz oldugu anlayisi içerisinde tasidiginiz degerin, kiymetin ve tasidiginiz davanin anlamini bilerek yasamak gerekmektedir.

Ülkü Ocaklarinin degerini, kiymetini anlamini bilerek ve hissederek yasayarak Insallah tarihimizin dününden devraldiklarimizi daha güzel noktada hedefimize dogru yürümemiz gerekmektedir” dedi.

 

Enver, “Hep birlikte yarinlarini insa edecegiz”

Etimesgut Belediye Baskani Enver Demirel, ”Etimesgut Belediyemize hos geldiniz. Bugün Türk Tarih Müzesini sizi agirlamaktan memnuniyet duydum. Türk Tarih Müzemiz Türk cografyasinda tek olan müzedir.

Binlerce yillik medeniyetin tarihimizi anlatan bir müzedir. Isimiz iyi yapacagiz, hangi isimiz olursa olsun en iyisini yapacagiz

. Ben belediye baskaniysam belediye baskanligi görevini iyi yapacagim.

Sayin vekilim milletvekilligi görevini en iyi sekilde ifade edecek. Siz ögrencisiniz ögrenciliginizi iyi yapacaksiniz, kendinizi iyi yetistireceksiniz. Isimiz iyi yapacagiz ki sonuçta bu ülkeye bu millete hep birlikte yarinlarini insa edecegiz” diye konustu.

Ziyaretin sonunda Milletvekili Taytak, ocakli gençlerle yemekte bir araya gelerek sohbet etti. Ocakli gençler son olarak Anitkabir ve Bagbug Alparslan Türkes’in kabrini ziyaret ettiler.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °