Muhtarlardan, Taytak’a tesekkür

Taytak, “Taleplerinizin takipçisi olacagim”

Gündem 22.06.2022 12:16:38 0
Muhtarlardan, Taytak’a tesekkür

Muhtarlardan, Milletvekili Taytak’a ziyaret
Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’i Gazi Meclis’te ziyaret etti.


Muhtarlardan, Milletvekili Taytak’a ziyaret

Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’i Gazi Meclis’te ziyaret etti. Taytak, Muhtarlarin talep ve isteklerinin yerine getirilmesi konusunda destek vereceginin sözünü verdi.

 

Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Baskani Suat Uygur baskanligindaki Muhtarlar Celal Acar, Mehmet Zorluer, Mehmet Yalçinkaya, Münevvere Aydogmus, Nazmi Bülbül, Kadir Toros, Nihat Aydin ve Sura Köylü, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’i TBMM’de ziyaret ettiler.

 

Simdiye kadar muhtarlara vermis oldugu desteklerinden dolayi muhtarlar adina tesekkür eden Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Baskani Suat Uygur, “Milletvekili seçildiginiz günden bugüne kadar muhtar arkadaslarimizin kendi bölgelerindeki mahalle sakinlerinin istek ve talepleri konusunda hep yardimci oldunuz. Ne zaman telefon açsak telefonlarimiza çiktiniz. 
En son örnegi ise 4 mahallemizin lise talebi ve bir mahallemizin anaokul talebi ile ilgili yakindan ilgilendiniz ve sonuca vardik.
 Muhtarlar adina konusan Gazi Mahallesi Muhtari Mehmet Yalçinkaya, muhtarlik seçimleriyle ilgili yapilabilecek düzenlemeler ve muhtarlarin karsilastigi zorluklar ile ilgili konularda destek istedi.

 


Muhtarligin önemli bir görev oldugunu ve göreve seçildigi günden itibaren elinden geldigi ölçüde muhtarlardan gelen talepleri takip ettigini söyleyen Milletvekili Taytak, “Bir kamu görevlisi olan muhtarlarimiz, 7 gün 24 saat esasiyla vatandasa en yakin hizmeti veren, onlarin sorunlarini dile getirmelerine yardimci olan, çözüm bulan ve yol gösteren bir makami temsil etme özelligi tasimaktadir.
Günümüzde kendini yenileyen kurumlarin basinda gelen muhtarlik, hem sevinçte hem de hüzünde halkinin her zaman yaninda ve hizmetindedir.
 Benim babamda muhtardi.

Hakikaten muhtarlik önemli bir görevdir. 
Bana iletmis oldugunuz talepler konusunda gerekli çalismalari yapacagim” diye konustu.
 Ziyaretin sonunda Muhtarlar günün anisina Taytak’a bir hediye takdim etti.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °