EHLIYETLI VE LIYAKATLI KADROLAR IS BASINA GELMELI

EHLIYETLI VE LIYAKATLI KADROLAR IS BASINA GELMELI

Siyaset 14.06.2022 14:34:45 0
EHLIYETLI VE LIYAKATLI KADROLAR IS BASINA GELMELI


Saadet Partisi Afyonkarahisar Il Baskanligi Mahalle Temsilcileri Toplantisi Genel Baskan Yardimcisi Ersan Bilgin ve Bölge Baskani-GIK Üyesi Süleyman Tekbas’in katilimiyla Yapildi.

Saadet Partisi’nin Yeni Il Binasinda gerçeklestirilen, Mahalle ve sandik çalismalarinin gündeme alindigi toplantida yogun katilim dikkat çekti.

Toplantida Konusan Il Baskani Beytullah Karatas, “Afyonkarahisar’da dün ne söylüyorsak bugün de ayni seyleri söylüyoruz, sehrimizin her bir mahallesinde variz ve vatandasimizin derdiyle dertleniyoruz.” dedi.

Bölge Baskani Süleyman Tekbas ise her an seçime hazir bir sekilde çalismalarini yürüttüklerini ifade ederek Mahalle ve Sandik Temsilcilerinin yapmasi gerekenleri anlatti.

Genel Baskan Yardimcisi Ersan Bilgin ise sunlari söyledi;
“Vatandasimizin bugün ciddi problemleri var ve Biz tüm bu problemleri çözmeye talibiz ve 20 yilin bakiyesi tüm sorunlari da çok kisa zamanda çözecegimizden eminiz.
Geçtigimiz hafta sonu açikladigimiz "Insanca Yasam Manifestomuz"da verdigimiz sözlerimizi eksiksiz yerine getirmeye kararliyiz.
Ekonomik, sosyal ve diger tüm alanlarda karsi karsiya kaldigimiz sikintilarin sebebini de bunlarin nasil çözülecegini de gayet iyi biliyoruz.
Yarim asiri geride birakan siyasi birikimimizle, tertemiz kadrolarimizla ve ortak akilla üstesinden gelemeyecegimiz hiçbir problemin olmayacagini bilen bir anlayisla ülkemizde yeni bir baslangicin öncüsü olacak, kötü gidisata hep birlikte artik son verecegiz...
Karamsarligi, umutsuzlugu bir kenara birakmanin vakti gelmistir; degisim mümkün ve çok yakindir!
Bu problemlerinin hepsinin üstesinden gelmek mümkündür, yeter ki zihniyetler degissin; bu problemleri çözecek zihniyete sahip yeni kadrolar is basina gelsin.”

Toplanti Rapor müzakereleri ve dilek-temennilerin ardindan sona erdi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °