BELEDIYE BASKANI MEHMET ZEYBEK'TEN SIYASI PARTILERE IADE-I ZIYARET

BELEDIYE BASKANI MEHMET ZEYBEK'TEN SIYASI PARTILERE IADE-I ZIYARET

Siyaset 14.06.2022 09:39:53 0
BELEDIYE BASKANI MEHMET ZEYBEK

BELEDIYE BASKANI MEHMET ZEYBEK'TEN SIYASI PARTILERE IADE-I ZIYARET

 Belediye Baskani Mehmet Zeybek ilimizdeki siyasi partilere iade-i ziyaret yapti.

Zeybek Baskan ve beraberindeki heyet, Demokrat Parti Il Baskanligi, Büyük Birlik Partisi Il Baskanligi ve Yeniden Refah Partisi Il Baskanligini ziyaret etti.

ILK ZIYARET DURAGI DEMOKRAT PARTISI IL BASKANLIGI

 Ziyaret duraginin ilki Demokrat Parti Il Baskanligi oldu.

Baskani Zeybek Il Baskani Hikmet Bülbül, Merkez Ilçe Baskani Mahmut Tosun ve yönetim kurulu üyelerinin misafiri oldu. Afyonkarahisar hakkinda sohbetler yapildi, gerçeklesen yatirimlar ve etkinlikler ile ilgili bilgiler verildi.

Karsilikli görüs alisverisin yapildigi ziyarette Zeybek Baskan; “Birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ve sehrimiz ortak akilla yönetmeye devam edecegiz.

Her kesimin önerisi ve talebine büyük önem veriyoruz. Bu kadim sehir hepimizin ortak noktasi” dedi.

BBP IL BASKANLIGI’NA ZIYARET

Baskan Mehmet Zeybek’in sonraki ziyaret noktasi ise BBP Il Baskanligi oldu. Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Cemil Çoker, Afyonkarahisar Il Baskani Veysel Avsar, Merkez Ilçe Baskani Süleyman Çaglar ve yönetimi ile bir araya gelindi.

Baskan, kadim sehrimiz için yaptigi çalismalari aktardi.

Zeybek Baskan konuya iliskin sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada ise “Samimi bir ortamda BBP'li arkadaslarimiza projelerimizi anlattik.

Hep birlikte yapilan istisarelerin çalismalarimiza büyük önem kattigini söyledik. Misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YENIDEN REFAH PARTISI’NE ZIYARET

Siyasi partilere yönelik iade-i ziyaret programi Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Il Baskani ile sürdü. Il Baskani Gufran Çetinel ile yönetimi ile bulusan Baskanimiz, görevlerinde basari dileginde bulundu. Belediyemizin yapmis oldugu yatirimlari anlatti. Bu kadim sehir hepimizin diyen Baskani Mehmet Zeybek; “Baskan Çetinel ve yönetimine görevlerinde basarilar dileyerek, projelerimizi dile getirdik.

Afyonkarahisar’imizin her bir insani bizim için degerlidir. Gelecegimizi 7'den 77'ye birlikte insa etmeye devam edecegiz. Bu kadim sehir hepimizin.”

ZEYBEK BASKAN KIZILAY’I ZIYARET ETTI

 Yogun geçen ziyaret ve yatirim programlari ardindan Baskan Mehmet Zeybek, Kizilay Afyonkarahisar Sube Baskani Mehmet Yakin ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya geldi.

Zeybek Baskan ziyaret ardindan sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, “Ülkemizin önemli mihenk taslarindan birisi olan Kizilay'imizin Afyonkarahisar Sube Baskanligi görevine seçilen Mehmet Yakin ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulunarak, basarilar diledik.

Her zaman Kizilay'imizin yanindayiz” ifadelerine yer verdi.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °