ZEYBEK BASKAN SÜMER MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

ZEYBEK BASKAN SÜMER MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

Gündem 11.06.2022 13:22:24 0
ZEYBEK BASKAN SÜMER MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

 

Yogun çalisma temposu ve yatirim faaliyetlerinden arta kalan zamanlarinda ziyaret programlarina ara vermeden devam eden Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ve ekibi Sümer Mahallesi sakinleri ile bulustu.

Zeybek Baskan, Cuma ziyareti kapsaminda Mahalle Muhtari Isa Altintas ve hemsehrileri bir araya geldi.

Cuma ziyaretleri sürüyor, Zeybek Baskan hemsehrileri ile birlikte mahallelere yapilan hizmetleri yerinde inceliyor. Talep ve önerileri de alan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek yapilacak çalismalari da vatandaslarla birlikte tasarliyor.

Mahallelerin istek ve ihtiyaçlarini yerinde tespit etmek ve yapilan yatirimlari yerinde incelemek amaciyla yapilan Mahalle ziyareti programina Belediye Baskan Yardimcisi Süleyman Karakus, Baris Dal, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük eslik etti. Bölge esnafiyla da bulusan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Baskanimiz, Endüstri Meslek Lisesini de ziyaret ederek ögrencilerle bulustu, yapilan atölye çalismalarini inceledi. Mahalle ziyareti aile fotografi çektirilmesiyle son buldu.

“TALEPLERI ALDIK GEREKLI ÇALISMALARI YAPACAGIZ”

 “Gönül Belediyeciligi” kapsaminda neredeyse her gün vatandaslarla bir araya gelen Zeybek Baskan, aktif ve üretken bir belediyecilik anlayisiyla çalistiklarini belirterek; “Afyonkarahisarlilara en iyi hizmeti sunmanin gayreti içindeyiz

. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek taleplerini dinledik. Vatandaslarimiz dogalgazin gelmesini istiyor

. Bizde söz verdik. Gerekli kurumlarla dogalgaz konusunda görüsmelerimizi yapacagiz.

Önümüzdeki yil için yatirim sözü alip alamayacagimizi görüsecegiz.

Elimizden geldigi kadar sorunlari çözmeye gayret edecegiz. Hem mahalle muhtarimiza hem de hemsehrilerime gösterdikleri ilgi alaka için gönülden tesekkür ediyorum” diye konustu. 

Mahalle Muhtari Isa Altintas ise tesekkür ederek; “Mahallemizin en büyük sikintisi dogalgaz. Dogalgazin mahallemize gelmesini istiyoruz. Talebimizi ilettik. Baskanimiz konuya iliskin çalisma yapacagini belirtti. Kendilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °