Emirdag'da Yenilenen Suvermez Caddesi Trafige Açildi

Emirdag'da Yenilenen Suvermez Caddesi Trafige Açildi

Gündem 10.06.2022 13:32:09 0
Emirdag

 

Alt yapisi tamamlanip dogalgaz dösenen ana arterlerde hizli bir sekilde üstyapi çalismalarina baslayan Emirdag Belediyesi vatandaslarin ulasimini daha rahat ve konforlu bir sekilde sürdürebilmesi için çalismalarina devam ediyor.

 

Emirdag Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler Emirdag'in önemli islek caddelerinden olup ilçenin 40'dan fazla köyle baglantisini saglayan Suvermez Caddesi'nde asfalt serim çalismalarini tamamladi. Kaldirim çalismalari ve yol zemin çalismalarinin tamamlanmasiyla yeni asfalt dökülen yolda sira isiklandirma çalismasina geldi.

 

Emirdag'a konforlu ve kaliteli yollar kazandirmak için baslattiklari asfalt seferberligi ile Suvermez Caddesi'ndeki asfalt çalismalarini tamamladiklarini belirten Emirdag Belediye Serkan Koyuncu ‘’Alt yapisini ilmek ilmek isledigimiz, üst yapi ve çevre düzenlemelerini titizlikle hazirladigimiz ilçe merkezimizi Emirdagimiza yakisir hale getirdik. Her alanda en iyi hizmeti vermek için tüm imkânlarimizi kullaniyoruz.

Yillardir çalismalardan uzak kalmis olan Suvermez Caddemiz ilçemiz için önemli konuma sahip, birçok köyümüzle köprü görevi görmekte.

Burada kaldirim çalismalarini ve dün itibariyle de asfalt serme islemlerini tamamladik. Sira caddenin isiklandirilmasinda...

Belli bir program dahilinde sirasiyla Mezar Caddesi ve Dereköy Caddesindeki asfalt çalismalarimiz da kisa süre içerisinde tamamlanacak. Çalismalarimiz artarak devam ediyor.

Biz çalisiyoruz, Emirdag kazaniyor, hemsehrilerimiz kazaniyor.’’ diye konustu.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °