Kendi kurdugu koro tarafindan muhtesem bir konser ile sevenleri tarafindan anildi.

Kendi kurdugu koro tarafindan muhtesem bir konser ile sevenleri tarafindan anildi.

Yasam 9.06.2022 17:38:37 0
Kendi kurdugu koro tarafindan muhtesem bir konser ile sevenleri tarafindan anildi.

Uluslararasi Tüm Engelliler Yaslilar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) Kurucu Genel Baskani Merhum M.Mete Kaçar, yine kendi kurmus oldugu koro tarafindan muhtesem bir konser ile sevenleri tarafindan anildi.

Antalya’nin renkli simalarindan kendisini özel bireylere adamis olan M.Mete Kaçar, 22 02 2022 tarihinde kalbine yenik düserek sevenlerini derin bir sokla yasa bogmustu. “Unutmayacagiz, unutturmayacagiz” diyen hayat arkadasi, esi  UTEF Genel Baskani, Leman Gebizli Umutisigi Dernegi Baskani, Kalpgazetesi.com ve kalp Antalya gazetesi Imtiyaz sahibi Güldane Kaya Kaçar, Federasyon Genel Merkezi  ASSIM’de bir anma programi düzenledi.

Sef Gürsel Aksungur yönetimindeki UTEF UMUTISIGI THM Korosu, verdikleri konserle Genel Baskanlari merhum M. Mete Kaçar’i yad ettiler.

DUYGU DOLU ANLAR YASANDI

Güldane Kaya Kaçar, konser öncesi yaptigi konusmada, M. Mete Kaçar’dan devraldigi bayragi onun arzu ettigi sekilde dalgalandiracagini söyledi.

Konusmasi sirasinda zaman zaman duygulanan UTEF Genel Baskani Kaçar, sunlari kaydetti:

Hiç bir konusma hazirlamadim, tamamen dogal konusmak istedim. Biliyorsunuz Mete Baskanim çok güzel çalismalar yapan bir insandi.

Mete Baskanimdan bayragi ben devraldim, Insallah o bayragi Mete Baskanimizin istedigi  en iyi sekilde dalgalandiracagim.

HEDEFLERI ÇOK BÜYÜK OLAN BIR INSANDI

Mete Baskanim hayalleri ve hedefleri çok çok büyük olan büyük bir insandi. Allah’in izniyle projelerini, hedeflerini istediklerini yapabildigim kadariyla, elimden geldigince, ekip arkadaslarimla yapmaya çalisacagim.

Baskanimizi bir, iki kelime ile anlatmak mümkün degil, Baskan hem benim baskanim, hem benim is ortagim, hem arkadasim, annem, babam ve esimdi. Onunla birlikte her seyimi kaybetmis gibiyim.

Ancak hayat devam ediyor ve biz de fikirlerini, proje ödevini ekip arkadaslarimla birlikte devam ettirecegiz

“Eger ki gittigi yerde bir hayat varsa Mete baskanim en güzel yerde, mevkide, en güzel makamda oturmus bizleri izliyor ve de sevdiklerin bir arada olmasindan dolayi gurur duyuyordur”

NESELI VE HAYAT DOLUYDU

Baskanimiz son derece esprili, neseli, hayat dolu bir insandi. Biz, isimize onun nesesiyle, esprileri ile devam edecegiz

BASKANIN ARDINDAN YAPILAN FAALIYETLER

Merhum M. Mete Kaçar’dan sonra göreve geldigi UTEF’teki faaliyetlerinden de bahseden Güldane Kaya Kaçar, söyle devam etti:

Biliyorsunuz, bu kis çok çetin geçti. Baskanimizla birlikte bir ailenin kömür ihtiyacini karsilanmistik federasyon olarak.

Teyzemiz, yasli engelli esinden siddet gördügü için bir gözü görmüyor, oglu engelli.

Iste onun odun ve kömür ihtiyaçlarini karsilamistik.

Baskanimizin vefatindan haberi olmadigi için onun  telefonuna mesaj yolladi, yardimina kostuk.

Ramazan ayinda yüzlerce aileye gida paketi dagittik. Hayirsever vatandaslarimizin sayesinde yine baskanimizin memleketi olan Konya Tuzlukçu ilçesinde ihtiyaç sahibi dezavantajli ailelere yüzlerce gida paketi dagittik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrami’nda çocuklarimizin gönlünü almak için, oyuncak dagitarak sevindirmis olduk.

Ayriyeten, Ankara Beypazari’nda dezavantajli 100 tane çocugunuzun bayramlik yeni kiyafetlerini alarak mutlu bir sekilde bayrama girmelerini sagladik.

Bahara merhaba programi olarak Hidrellezi Kas ilçesinde Leman Gebizli Umutisigi Dernegi ve UTEF Federasyonumuz  olarak etkinliklerimizi gerçeklestirdik ve Kas  Belediyesinin misafiri olarak, belediyenin  etkinligine dahil olduk.

Çok da uzatmayayim; baskanimizin yapmak istediklerini, hedeflerini en güzel sekilde yapmaya çalisiyoruz.

Baskanimiz vefat ettikten sonra 7 tane kardesimizin tekerlekli sandalye ihtiyacini da karsilamis olduk, karsilamaya devam edecegiz.

Baskanim çok iyi bir insandi, es olarak beni hiç üzmedi, is arkadasi olarak da hiç üzmedi, ben hakkimi helal ediyorum, sizler de hakkinizi helal edin.

Programda merhum M. Mete Kaçar’in konusmasi ve seslendirdigi bir sarkinin videosu da yayinlandi

. Koronun seslendirdigi birbirinden güzel sarkilar ile konuklar duygu dolu anlar yasarken bazi hareketli sarkilarda hep birlikte söylemenin coskusunu yasadilar.

Program plaket töreni ile sona erdi.

Anma programina Muratpasa Belediye Baskan Yardimcisi Duygu Çakmak, Bazi parti temsilcileri, Tüm Internet Gazetecileri Dernegi (TINGADER) Genel Baskani Mehmet Ali Çelik, Genel Baskan Yardimcisi Müslüm Aktürk, Teskilat Baskani Ömer Faruk Alioglu, bazi STK baskan ve temsilcileri ile diger davetliler

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °