Hafta Sonunda Yerel Kuvvetli Yagislar Bekleniyor

Hafta Sonunda Yerel Kuvvetli Yagislar Bekleniyor

Sondakika 9.06.2022 17:12:28 0
Hafta Sonunda Yerel Kuvvetli Yagislar Bekleniyor

Hafta Sonu Yerel Kuvvetli Yagislar Bekleniyor

 

Cuma günü (10.06.2022) gece saatlerinde, Usak ve çevresinden baslayarak bölgemizin tamaminin (Afyonkarahisar, Denizli, Usak) yeni bir yagisli ve serin havanin etkisine girecegi tahmin ediliyor. Hafta sonu bölgemizde görülecek saganak ve gök gürültülü saganak yagislarin yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor.

Yagislarla birlikte hava sicakliklarinin hafta sonundan itibaren azalarak yer yer mevsim normallerinin altina düsecegi tahmin ediliyor.

10.06.2022 Cuma: Bölgemiz genelinin parçali ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Usak ve bati kesimlerinin yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

11.06.2022 Cumartesi: Bölgemiz genelinin parçali ve çok bulutlu, saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor

. Yagislarin yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor. Rüzgârin özellikle yagis aninda güneyli yönlerden zaman zaman kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esecegi tahmin ediliyor.

12.06.2022 Pazar: Bölgemiz genelinin parçali ve çok bulutlu, saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta basinda da yagislarin devam edecegi tahmin ediliyor.

Yerel kuvvetli yagislar ile ilgili olarak Meteoroloji 5. Bölge (Afyonkarahisar) Müdürlügü Bölge Tahmin ve Erken Uyari Merkezimiz tarafindan yayinlanan hava tahmin raporlari ve meteorolojik uyarilarin dikkatle takip edilmesi ve gerekli tedbirlerin alinmasi önem arz etmektedir.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °