BASKAN ZEYBEK HAYIRSEVER VATANDASLARIMIZA TESEKKÜR” ETTI

BASKAN ZEYBEK HAYIRSEVER VATANDASLARIMIZA TESEKKÜR” ETTI

Yasam 9.06.2022 16:33:03 0
BASKAN ZEYBEK HAYIRSEVER VATANDASLARIMIZA TESEKKÜR” ETTI

 

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Ramazan ayi dolayisiyla Afyonkarahisar’da ihtiyaç sahibi ailelere destek olan hayirsever is insanlarina tesekkür etti.Belediyemiz Yardim Birimi ekipleri hayirsever is insanlarimizi tek tek ziyaret ederek “Tesekkür” Belgelerini takdim etti.

Ramazan-i Serif'in tüm bereketi ile yüreklere mutluluk ve manevi cosku getirdigini hatirlatan Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Karsilikli hosgörünün, güvenin, dayanismanin ve yardimlasmanin oldugu yerde huzur vardir, baris vardir.

Zengin ile fakir arasinda köprü vazifesi gören Afyonkarahisar Belediyemiz ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda oldu, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Sagolsun hayirseverlerimiz geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu yilda bedenlerinin sükrünü yapmislardir.

Komsusu açken tok yatmayan mukaddes bir dinin mensubu olan bu millet, Ramazan Ayi’nda da kardeslerine yardim elini uzatti

. Ramazan ayi dolayisiyla birlik ve beraberlik ruhu ile bizlerde belediye olarak zorda kalan kardeslerimizle ekmegimizi bölüstük.

‘Insanlarin en hayirlisi insanlara faydali olandir’ hadisinin sadece sözde kalmadigini, gösteren tüm hayirsever vatandaslarimiza desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °