Su anda burada bulunmaniz benim için çok önemli. Ayni zamanda bir vebal

Su anda burada bulunmaniz benim için çok önemli. Ayni zamanda bir vebal

Siyaset 2.06.2022 17:51:46 0
Su anda burada bulunmaniz benim için çok önemli. Ayni zamanda bir vebal

Burdur' da Cosku Seli
IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, esnaf ziyareti için geldigi Burdur’da vatandaslara hitap etti.
Iyi parti Genel baskani Meral aksener'in Burdur esnaf ziyaretine Afyonkarahisar IYI Parti Il ve ilçe Teskilatlari katildi.
Iyi Parti Il baskani Muhammed Misirlioglu teskilat üyelerine duyarliliklari nedeniyle tesekkür etti.
Iyi Parti Genel baskani Meral Aksener esnaf ziyareti sirasinda vatandaslarla sohbet etti.
“Su anda burada bulunmaniz benim için çok önemli. Ayni zamanda bir vebal

Önce hakkinizi helal edin.” diyen Aksener, “Cenâb-i Hak beni sizlere karsi mahcup etmesin, beni size yalan söyleyenlerden eylemesin, beni sizin hakkinizi alip yandaslara verenlerden eylemesin.

Senin çocugun 92 puanla atanamadan evde umutsuzca yatarken; yandaslarin, ayisi olanin dayisi olanin 58 puanla atandigi bir ülkeyi, sizin karsinizda savunmayi nasip etmesin.“ ifadelerini kullandi.

Iki buçuk yildir il il, ilçe ilçe, sokak sokak, esnaf esnaf gezdigini hatirlatan Aksener, "Esnaflarin dükkanlarinin içinde bugüne kadar herhangi bir siyasi partiyi yermedim, kendi partimi övmedim. Propaganda yapmadim.

Sadece o dükkanlarin içindeki insanlarin dertlerini dinledim. O dertleri kamuoyu ile paylastim." dedi.

Bu dertler karsisinda çözüm üreterek yarisan bir siyasi sistemin uzun zamandir olmadigini savunan Aksener, "Dolayisiyla çirak çikan sizsiniz. Seçim zamani oculuk-buculuk üzerinden bizi birbirimizle düsman edip, sizi komsunuzla karsi karsiya getirip oylarinizi aliyorlar ve arkalarina bakmadan gidiyorlar."

"Buna son vermenin yolu, o esnaf dükkanlarinda müsteri nasil velinimet ise sizin de seçmen olarak velinimet oldugunuzu bilmenizdir.

Ben dahil herkesi karsinizda hazir ola çekmenizdir. Oylarinizi çok kiymetli hale getirmenizdir.

" Aksener, "Bugüne kadar bütün siyasi partiler 'fak fuk fon'un içine elini uzatmadi. Sonra bu arkadaslar isbasina geldiler ve 'fak fuk fon', AK Parti'nin özel bir vakfi haline geldi. AK Parti içerisinde yakini olmayan hiç kimse oradan faydalanamadi.

Faydalanmaya kalkanin da yüzüne yüzüne yardim atildi. Halbuki gida dagitmaktan ziyade nakit yardimi yapmakti.

Simdi bu örnekten yola çikarak; 650 lira maas alan 65 yas sonrasi degerli kardesim, 650 lira ile geçinebilir misiniz?

Mümkünati yok. 2500 lira maas alan emekli kardesim torununa 1 lira verebilir misin, hediye alabilir misin, mutfagi geçindirebilir misin, isitmayi, elektrigi ödeyebilir misin? Böyle bir düzende buna karsilik sadece 24 milyar lirayi Türk Telekom üzerinden Sayin Erdogan'in yakin dostu Haririler'in cebine koydular." seklinde konustu.


"Senin çocugun 4 senelik üniversiteleri bitirip is bulamadan evinde oturursa, umudu kalmamissa; buna karsilik 5 maas, 10 maas, 15 maas alan danismanlar varsa bu ülkede harami bir düzen vardir" diyen Aksener, "Bunu böyle sürdüremeyiz.

Siz de sürdüremezsiniz. Onun için helal oylarimizla ister önce ister zamaninda o sandikta, demokrasi içerisinde bu harami düzeni birlikte yikacagiz insallah" ifadesini kullandi.

Konusmasi sirasinda vatandaslara da mikrofon uzatan Aksener, dinledigi sikintilar ardindan söyle devam etti:

"Allah bu ülkenin kaynaklarini sizlere kullanmaya nasip etsin. Bu ülkenin kaynaklari var kardesim.

Bu ülke refah seviyesinin en üstte oldugu bir yönetimi hak ediyor. Bu fakirligi, bu yoksullugu ortaya koyan sey; birincisi is bilmezlik, ikincisi kayirma, üçüncüsü Türkiye'nin içinde bulundugu bu sartlari unutma, sizi unutma. Saraya girince sizin gözlerinizin içine bakmayi, sizi dinlemeyi unuttular.

Hirsizlik, israf ve yolsuzluktur. Allah bunlarin bütün hortumlarini bana kesmeyi nasip etsin " dedi

Afyon HABERI


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °