BASKAN ZEYBEK KITAP FUARINDA ÖGRENCILERI YANLIZ BIRAKMADI.

BASKAN ZEYBEK KITAP FUARINDA ÖGRENCILERI YANLIZ BIRAKMADI.

Egitim 2.06.2022 13:08:37 0
BASKAN ZEYBEK KITAP FUARINDA ÖGRENCILERI YANLIZ BIRAKMADI.

ValiliK ve Belediyemizin himayelerinde 4. Afyonkarahisar Kitap Fuari, Afyon Motor Sporlari Merkezi’nde 200’e yakin yayinevi, 100’den fazla yazarin katilimiyla çok sayida yazarin söylesi ve imza etkinliklerinin yapilacagi zengin bir içerik ile kitapseverlerin ziyaretine açildi.

2 Mayis’ta düzenlenen törenle açilan fuar her yastan ziyaretçinin de akinina ugruyor. Yazarlarimizin okurlari ile bulurken ayrica çesitli söylesi programlari da düzenleniyor.

Belediyemizin de destek verdigi ‘Afyonkarahisar Okuyor’ mottosu ile geleneksel hale gelen Kitap Fuari bu yil 4. kez kapilarini açti.

Çesitli yayinevi ve seçkin yazarlara ait kitaplar ile hem çocuklara hem de gençlere yönelik etkinliklerin yer aldigi 4. Kitap Fuari renkli görüntülere sahne olurken, 55 stantta 200 yayinevinin yer aldigi alanda incelemelerde bulunan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, stantlari tek tek dolasarak bilgiler aldi.

Vatandaslarimizin ve ögrencilerimizin yogun ilgisi ile karsilasan Baskanimiz Zeybek, tek tek hatira fotograflari çekindi.

Ayni zamanda ögrencilerimizin bilimsel ve sanatsal anlamda yaptigi çalismalari da AS Fuar Koordinatörü Mehmet Abdiogullari ile birlikte inceleyen Baskanimiz, yarinlarimiz olan gençlerimizi tebrik etti. Alanda bulunan gençlere kitaplar da hediye eden Zeybek Baskan farkli stantlarda bulunarak kitap satisi için de önerilerde bulundu. Belediye Baskanini karsisinda gören ziyaretçiler ise saskinliklarini gizleyemedi. 

Afyonkarahisar'da kitap okuma aliskanliginin yayginlastirilmasi, aile içinde kitap sohbetlerinin artmasi amaciyla düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuari 5 Haziran’da sona erecek. Her gün 09:00-20:00 saatleri arasinda ziyaretçilere açik olan fuar kapsaminda 4-5 Haziran tarihlerinde Frigya’ya ücretsiz gezi düzenlenecek.

HEDEF KITAP OKUMA ALISKANLIGININ ARTMASI

4. kez sehrimizde düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kitap Fuari gezisi ardindan açiklama yapan Baskanimiz; “Belediye olarak üzerimize düsen ne ise yapmaya gayret sarf ediyoruz. Çocuklarimizin sosyal medya aliskanligindan ziyade daha çok kitap okumaya alismalarini saglamak amaciyla Kitap Fuarina destek sagliyoruz. Ögrencilerimiz burada kitaplarla bulusuyor, kitaba dokunuyorlar.

Düzenlenmesine katki sagladigimiz fuarin ögrencilerimize faydali, sosyal medyadan aliskanligindan kurtulmalarina da vesile olmasini temenni ediyorum. Bundan sonraki yapilacak her türlü kültürel faaliyete de destek verecegimizi bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °