Istanbul AFSIAD Yönetim Kurulu Vali Kübra Güren YIGITBASI 'ni Makaminda Ziyaret etti.

Istanbul AFSIAD Yönetim Kurulu Vali Kübra Güren YIGITBASI 'ni Makaminda Ziyaret etti.

Gündem 30.05.2022 10:11:39 0
Istanbul AFSIAD Yönetim Kurulu  Vali  Kübra Güren YIGITBASI

Istanbul AFSIAD Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin ÇELIK ve Genel Sekreter Ilyas SEÇEN bir dizi ziyaret ve çalismalar için  Afyonkarahisara geldiler. Afyonkarahisar Valisi Sayin Doç. Dr. Kübra Güren YIGITBASI 'ni makaminda ziyaret ederek yeni görevlerinde basarilar dileyen Istanbul Afsiad Baskani Hüseyin ÇELIK " Afyonkarahisarin üretim ve istihdamina katkida bulunmak istediklerini, Sayin Valimizin yapacagi tüm çalismalara da destek olmaktan onur duyacaklarini belirtti".  Vali YIGITBASI' da ziyaretleri ve güzel dilekleri için Istanbul Afsiad Baskani Hüseyin ÇELIK ve yönetimine tesekkür etti.
Baskan ÇELIK ve yönetim kurulu üyeleri Afyon Egitim Vakfinin, Atso Meclis Salonundaki Genel Kuruluna da katildilar.

Afyonkarahisar Valimiz Sayin Kübra Güren Yigitbasi'ninda katildigi Genel Kurul da Vakif Baskanligina Hüsnü SERTESER oybirligi ile yeniden seçildi.

Yönetim Kurulunun teveccühü ile Istanbul Afsiad Baskani Hüseyin ÇELIK te Afyon Egitim Vakfinin yönetim kuruluna seçildi.

Baskan Hüseyin ÇELIK yaptigi tesekkür konusmasinda Istanbul Afsiad olarak egitime büyük önem verdiklerini Istanbul da ilkokuldan üniversiteye tüm Afyonlu ögrencilere güçleri dahilinde destek olmaya çalistiklarini,  böyle güzide bir vakifta görev almaktan onur duyacagini belirtti.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °