MHP IL BASKANLIGI HAFTALIK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDI

MHP IL BASKANLIGI HAFTALIK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDI

Gündem 26.05.2022 13:14:38 0
MHP IL BASKANLIGI HAFTALIK BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDI

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan ve Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal, ‘Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Aydinlatma ve Anlatma’lari toplantilarinda CHP’nin gerçek yüzünü millete anlatmak için yola çiktiklarini söyledi.

Baskanlar ayrica, CHP’nin Istanbul mitinginde alana Atatürk posterleri ve Türk bayraklarinin neden alinmadigini sordu?

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskanliginin düzenlemis oldugu basin toplantisina Il Baskani Mehmet Kocacan, Il Sekreteri Beytullah Bostanci ve Merkez Ilçe Baskani Fahri Fevzi Kartal katildi.

Basin toplantisinda gündemi degerlendiren Il Baskani Mehmet Kocacan, “Milli Savunma Bakanligi tarafindan baslatilan ve teröristleri etkisi hale getiren Pençe-Kilit Harekâti sirasinda teröristlerle çikan çatismada sonucu Onur Dogan, Abdulkadir Güler, Celal Tekedereli, Hüseyin Cankaya ve Bilcan Kapilay askerlerimiz sehit düsmüstür.

Bizleri derin bir aci ve üzüntüye bogan bu olayda hayatini kaybeden aziz sehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahli Kuvvetleri ile asil milletimize bassagligi ve sabir, yarali personelimize de acil sifalar diliyoruz”

Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi teskilati olarak her zaman yanindayiz”

Kocacan, “Cumhurbaskanligi kararnamesi ile Kayseri iline atanan Vali Gökmen Çiçek’in yerine göreve baslayan Valimiz Kübra Güran Yigitbasi’ya basarilar diliyoruz.

Valimiz Gökmen Çiçek ilimizde bulundugu görev süresi boyunca Afyonkarahisar’da önemli projelere imza atarak çitayi yukarilara tasimistir

Ayni basariyi Kayseri ilinde de göstereceginden hiç süphemiz yoktur.

Kendisine Kayseri ilinde basarilar diliyoruz. Yeni Valimiz Kübra Güran Yigitbasi valilik makaminda göreve baslar baslamaz sehit ailelerimizi ziyaret ederek baslamistir.

Ve kisa bir süre içinde merkez ve ilçelerimizi ziyaret etmeye baslayarak ilimizi tanimaya çalismaktadir.

Vali Yigitbasi’nin ilimiz için birlik ve beraberlik içinde güzel çalismalara imza atacagimiza inaniyorum ve kendisine basarilar dileyerek Milliyetçi Hareket Partisi teskilati olarak her zaman yaninda olduklarini ifade etmek istiyorum”

Kocacan, “CHP’nin gerçek yüzünü milletimize anlatiyoruz”

‘Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Aydinlatma ve Anlatma’lari toplantilarinda CHP’nin gerçek yüzünü millete anlatmak için yola çiktiklarini söyleyen Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Liderimiz Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlariyla baslatilan "Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Aydinlatma ve Anlatma”lari Türkiye genelinde devam etmektedir.

Toplantilarimizda, muhalefet partilerin özellikle CHP’nin gerçek yüzünü milletimize anlatiyoruz ve anlatmaya da devam edecegiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak inandigimiz degerler ugruna mücadelesini sürdüren siyasi bir hareketiz.

Ülke ve millet önceligimiz olup kendimizi en son düsünürüz. Oysaki bugünkü muhalefet ‘Önce ben ve menfaatlerim gerisi ne olursa olsun’ siyaseti gütmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, Basbugumuz Alparslan Türkes’in çizdigi istikamette, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin ardindan, yoluna devam etmektedir, edecektir. Biz iktidarin yaninda yapici, uyarici ve çözümcü yaklasimi sürdürecegiz.

MHP’ye verilen her oy Türk milletinin aydinlik gelecegine verilen oydur.

Muhalefete verilen hey oy kaosa ve yikima, HDP ve PKK’ya giden oydur.

Büyük Türk Milleti bu durumu net olarak görmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz, 15 Temmuz’da isgalin esigine gelen vatanin ve milletin bekasini korumak amaciyla yol gösterici bir siyaset izliyoruz”

Kartal, “Atatürk ve Türk bayragindan neden rahatsiz oldunuz?”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin mitinginde alana Atatürk posterleri ve Türk bayraklarinin neden alinmadigini soran Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal, “Geçtigimiz hafta içerisinde Istanbul’da CHP bir miting gerçeklestirdi.

Ne yazikki miting alanina Atatürk posterleri ve Türk bayraklari sokulmak istenmedi. 6’li masanin ve 7. ortagi olan HDP’nin talebi oldugunu düsünüyoruz. Yine ayni mitingde her yer kandil, her yer direnis sloganlari atildi.

Bu slogan ile ilgili 6’li masanin hiçbir ortagindan tepki gelmedi. Bugünkü CHP Cumhuriyetin temel degerlerinden, Atatürk’ün kurmus oldugu partiden çok uzaklasmis durumdadir. 6’li masada 7. ortaklari olan HDP ile beraber terörist basi Selahattin Demirtas’a af istemeleri, yine Selahattin Demirtas’in terörist olmadigi yönündeki açiklamalari ve HDP’li vekillerin içeride oldugundan dolayi rahatsiz olduklarini dile getirmektedirler.

Bu insanlar Türk yargisinin önünde yargilanmis ve terör örgütü üyesi olduklari için ceza almislardir.

Ancak bakiyoruzki, bu adamlarin terörist olmadigini CHP lideri söylüyor. O yüzden CHP’li seçmene bunu anlatmaya çalisiyoruz.

Zillet Ittifakinin milletin temel degerlerinden uzaklastigini anlatmak için köy köy, kasaba kasaba ve ilçe ilçe sahalardayiz”

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °