Sampiyon Kaldigi Yerden Devam Ediyor

SAMPIYON KALDIGI YERDEN DEVAM EDIYOR

Gündem 27.02.2018 21:15:09 0
Sampiyon Kaldigi Yerden Devam Ediyor

HALK OYUNLARINDA ZIRVENIN SAHIBI DEGISMEDI        

           SAMPIYON KALDIGI YERDEN DEVAM EDIYOR

          Türkiye Halk Oyunlari Federasyonu tarafindan düzenlenen Okullar ve Kulüplerarasi Halk Oyunlari Il Birinciligi Yarismalari hafta sonu yapildi.

          Büyükler kategorisinde yillardir birinciligin degismeyen ismi olan Afyonkarahisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü yine zirvenin sahibi oldu.

          Halk Oyunlari Bölge Yarismasi'nda ilimizi temsil edecek kulüplerin belirlenecegi Kulüpler ve Okullararasi Halk Oyunlari Il Birinciligi Yarismalari, hafta sonu Spor Kompleksi Kapali Spor Salonu A Blok'ta yapildi. Minikler, yildizlar, gençler ve büyükler kategorilerinde, düzenlemeli ve düzenlemesiz dallarda yapilan yarismaya Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü, Büyükler Düzenlemeli dalda katildi.

          HEDEF TÜRKIYE SAMPIYONLUGU

          Belediyespor Halk Oyunlari Antrenörü Yasar Yasin Tugan egitmenliginde, aylar süren çalismalarin ardindan jüri üyeleri karsisinda oyunlarini sergileyen ekibimiz performansiyla büyük alkis aldi. Belediyespor kulübümüz, yarismada jürinin verdigi en yüksek puanla (89.90) yine zirvenin sahibi oldu. Bu sonuçla Halk Oyunlari Bölge Yarismasi'nda ilimizi temsil etme hakki kazanan ekibimiz, bölge yarismasinda basarili olmasi halinde Türkiye finallerine katilacak. Daha önce üç kez finale yükselen ekibimiz, bu yil da ayni basariyi göstermeyi hedefliyor.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °