INGILTERE’DEN GELEN 3 KIZ KARDES ZAYIFLAMAK IÇIN PARKHAYAT’I SEÇTI

PARKHAYAT SAGLIK TURIZMINDE MARKA OLMA YOLUNDA

Saglik 25.05.2022 15:38:49 0
INGILTERE’DEN GELEN 3 KIZ KARDES ZAYIFLAMAK IÇIN PARKHAYAT’I SEÇTI
  • PARKHAYAT SAGLIK TURIZMINDE MARKA OLMA YOLUNDA

 

  • INGILTERE’DEN GELEN 3 KIZ KARDES ZAYIFLAMAK IÇIN PARKHAYAT’I SEÇTI

PARKHAYAT Saglik grubu, son dönemde yaptigi saglik turizmi çalismalariyla Avrupa’dan obezite cerrahisi (mide küçültme), operasyonlari için gelen hastalari ilimizde agirlamaya devam ediyor.

Afyonkarahisar, Kütahya ve Aksehir’de tam donanimli 3 özel hastane ile hizmet vermeye devam eden ilimizin saglik ve egitimde lider markasi PARKHAYAT Saglik grubu, son dönemde yaptigi basarili saglik turizmi çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor.

Dünya’nin birçok ülkesinden obezite cerrahisi (mide küçültme ve mide balonu) için 2022 yilinda 70’e yakin hastayi Afyonkarahisar ve Kütahya hastanelerinde agirladi.

3 KIZ KARDES ZAYIFLAMAK IÇIN PARKHAYAT’I SEÇTI

Saglik turizmi çalismalari kapsaminda geçtigimiz hafta yine obezite cerrahisi için Ingiltere de yasayan üç kiz kardes Dawn C., Avril K. C. ve Tanya C. Istanbul havalimanindan VIP araçlarla Afyonkarahisar PARKHAYAT hastanesine transferi gerçeklestirildi.

Yapilan tahlil, tetkik ve kontrollerin hemen ardindan Tüp mide (mide küçültme) operasyonu planlandi.

Op.Dr. Süleyman Sahin ve Prof. Dr. Yüksel Arikan tarafindan basariyla gerçeklestirilen Tüp mide (mide küçültme) operasyonu sonrasinda, gözlem ve kontrol sürecinin ardindan taburcu oldular.

Ülkelerine dönen kiz kardeslerin zayiflama sürecini yine uzman diyetisyenler online olarak uzun dönem takip etmektedir. Ikisi ikiz olan kiz kardeslerden Avril K. C. , “Ingiltere’de geçmiste bayan futbol takiminda futbolcuyduk, ama futbolu biraktiktan sonra asiri kilo almaya basladik.

Geçmisteki saglikli günlerimize tekrar dönmek için birlikte karar verip PARKHAYAT Saglik turizmi ekibi ile iletisime geçtik.

Türkiye'de hizmet veren saglik kuruluslari ve Türk hekimler ülkemizde çok popüler.

Hastaneye ilk girisimde güler yüzlü ve sicak bir karsilama beni çok rahatlatti.

Tüm sürecin kusursuz ve akici sekilde planlandigini gördüm.

Hekimlerin profesyonel yaklasimlari, hemsirelerin güler yüzle ve titizlikle süreci takip etmeleri, tercüman ve danismanlarimizin tüm sorularimizi ve ihtiyaçlarimizi özenle karsilamalari bizleri çok degerli hissettirdi.

Hekimler basta olmak üzere tüm sorumlulara ve çalisanlara tek tek tesekkür ediyoruz.” dediler.

 

 

PARKHAYAT ILIMIZI YABANCI HASTALARA TANITIYOR

Ayrica PARKHAYAT Saglik Turizm ekibi yurtdisindan gelen hasta ve refekatçiler için hastane sürecinden sonra ilimizin tarihi ve kültürel tanitimina katki saglamasi amaciyla turistik beldeleri gezdirmekte, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanitmaktadir.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °