Sizin Bir Evladiniz Da Benim

Sizin Bir Evladiniz Da Benim

Gündem 24.05.2022 16:37:00 0
Sizin Bir Evladiniz Da Benim

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Ismail Kumartasli ve beraberindeki sehit yakini ve Gazileri kabul etti. 

Ziyarette Dernek Baskani Ismail Kumartasli, dernegin faaliyetleri ile sehit aileleri ve gaziler hakkinda ayrintili bilgiler verdi.

Sehit Annemizi Ziyaretiniz Gururlandirdi

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi’na yeni görevinde basarilar dileyen ve kendilerini kabulü için tesekkür eden Ismail Kumartasli: “Yeni göreviniz hayirli olsun. Sizlere tüm sehit ve gazi ailelerinin selamlarini iletiyorum.

Görevinizin ilk gününde sehit annemizi ziyaretiniz bizleri ayrica gururlandirdi. Bizler sehrimizdeki görevinizin hayirli olmasini diliyoruz, bizleri kabul ettiginiz için tesekkür ediyorum” dedi.

 

Sehit ailelerini ve gazileri agirlamaktan büyük onur duydugunu ifade eden Vali Kübra Güran Yigitbasi: “Sizin bir evladiniz da benim.

Beni bir kardesiniz sayin, emrinizde sayin. Bugün nezaket gösterdiniz geldiniz hepinize ayri ayri sükranlarimi sunuyorum.

Sizler için ne yapsak hakkinizi ödeyemeyiz. Devletimizin kapisi sizlere her daim açik.

Sizlerin hayir duasi ile insallah bu sehre çok güzel hizmetleri kazandiracagiz.

Rabbim beni bu sehre, sizlere hiçbir vakit mahcup etmesin” diye konustu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Ismail Kumartasli ziyaret sonunda Vali Kübra Güran Yigitbasi’na dernegin rozetini takdim etti

Afyon HABERI


Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °