“Iki valimizi de tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum”

ERDOGAN ABDULHAMIT HAN’IN TEMSILCISI ISE, AKSENER YAHUDI EMANUEL KARASO’NUN TEMSILCISI MI

Siyaset 24.05.2022 12:37:00 0
“Iki valimizi de tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum”

“ERDOGAN ABDULHAMIT HAN’IN TEMSILCISI ISE, AKSENER YAHUDI EMANUEL KARASO’NUN TEMSILCISI MI?”

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay bir basin toplantisi düzenleyerek gündemdeki konulara degindi. Uluçay, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’in Serdar-i Hakan Abdülhamid Han-i hedef almasina su sözlerle tepki gösterdi; Erdogan Abdulhamit Han’in temsilcisi ise, Aksener Yahudi Emanuel Karaso’nun temsilcisi mi? CHP’nin Istanbul mitingine de deginen Uluçay ‘Her yer Kandil, her yer direnis’ sloganlarina tepki göstererek “CHP bu miting ile vatani koruyan Mehmetçige degil, teröristlerin amaçlarina hizmete hazir oldugunu duyurdu” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay düzenledigi basin toplantisinda gündemi degerlendirdi. Toplantiya AK Parti Il Baskan Yardimcisi ve Tanitim Medya Baskani Yakup Yilmaz, Il Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, Il Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ve Belediye Baskani Mehmet Zeybek katildi.

“Teskilatimizin basi sagolsun”

Toplantida konusmasina Adana’da düzenlenen Gençlik Söleni dönüsü geçirdikleri kazada hayatini kaybeden ve yaralananlara ‘bassagligi’ ve ‘geçmis olsun’ mesaji ile basladi. Uluçay, “Adana'da düzenlenen gençlik söleni dönüsü geçirdikleri elim trafik kazasinda yasamlarini yitiren genç kardeslerimize Allah’tan rahmet, yaralilara acil sifalar diliyorum. Kederli ailelerinin ve teskilatimizin basi sagolsun” dedi.

“Iki valimizi de tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum”

Valiler kararnamesine de deginen Baskan Uluçay söyle konustu; Ilimizde birlikte güzel hizmetler yaptigimiz, 9 Haziran 2020 tarihinde Afyonkarahisar Valisi olarak atanan Valimiz Gökmen Çiçek’e sehrimize verdigi emeklerden ötürü tesekkür ediyor, yeni görev yerinde basarilar diliyorum.
 Biz kendisinden ziyadesiyle memnunduk ancak malumunuz belirli dönemlerde çikarilan Valiler kararnamesinin sanki olagan disiymis gibi bir izlenim verilmeye çalisilmasi, maalesef sifiri tüketmis olup, toplumda karsiligi kalmayanlarin bir kararnameden bile siyasi çikar elde etme çabasina dönüstürmüstür.
 Böyle bir durum kesinlikle olmamak ile birlikte Gökmen Valimizin yeni görev yeri statü bakimindan büyüksehir olmasi dolayisiyla bir üst makam olarak degerlendirilebilir.
 Öte yandan Valimiz Gökmen Çiçek’in atanmasi ile birlikte ilimize Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimciligi görevinden Cumhurbaskani kararnamesi ile ilimize Vali olarak atanan degerli hemserimiz Kübra Güran Yigitbasi’a da görevinde muvaffakiyetler diliyorum. 
Insallah hep birlikte sehrimizde Gökmen Çiçek Valimizin biraktigi projelerin devami ile birlikte önemli hizmetler yapacagimiza inancimiz tamdir. 
Çaliskan, basarili ve mütevazi bir kisilige sahip olan Valimiz Kübra Güran Yigitbasi’ni tebrik ediyor, Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.

“Ihsaniye’deki sel felaketinin yaralarinin sarilmasi için çalisma baslattik”

Uluçay konusmasinda Ihsaniye ilçemize bagli Akören köyünde ve Karacaahmet'te yogun yagis sonucu olusan sel felaketine de degindi.
Uluçay konusmasinda “Felaketten etkilenen vatandaslarimiza bir kez daha sizlerin araciligi ile geçmis olsun dilerim.
 Milletvekillerimiz Veysel Eroglu, Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven ve Il Genel Meclis Baskanimiz Burhanettin Çoban ile birlikte ziyaret ederek tüm kurumlarimiz ile Akören ve Karacaahmet de zarar gören vatandaslarimizin yaralarinin sarilmasi için kurum yetkililerimizle çalisma baslattik” ifadelerine yer verdi.

“Afyonkarahisar’dan kalkinmaya öncelikli 7 ilçe belirlendi”

Uluçay, Afyonkarahisar’dan kalkinmaya öncelikli 7 ilçenin belirlendigini kaydederek söyle konustu; Afyonkarahisar’daki Milletvekillerimiz Veysel Eroglu, Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven’in girisimleri ve destekleriyle Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan tarafindan imzalanan kararname ile 7 Ilçemiz Kalkinmaya Öncelikli il ve ilçeler arasina alinmistir. 
Afyonkarahisar’imizi ve ilçelerimizi kalkindirmak adina yapilan desteklerden Bayat, Çobanlar, Evciler, Hocalar, Ihsaniye, Kizilören ve Sinanpasa ilçemiz tesvik sistemine dâhil edilmistir.
 Afyonkarahisar’imizin topyekûn kalkinmasini saglayacak bu destek modeli ile; ?Yapilacak yatirimlar, toplam yatirim tutarinin % 50’si oraninda vergilerini % 90 indirimli ödeyecek. SGK Isveren Hissesi desteklerinden 10 yil boyunca yararlanma hakki verilecek. Yatirimin finansmaninda 7 puanlik faiz indiriminden yararlanma imkâni

sunulacak. 100 kisiye istihdam yaratacak bir yatirima 10 yil sonunda minimum 13 milyon TL devlet destegi saglanacaktir.

“Daha avantajli bir konuma yükseldik”

“Bu karar ile adindan da anlasilacagi üzere yatirimlarin ilçelerimize kazandirilmasi yönünde daha avantajli bir konuma kavusmus olduk” diyen Uluçay, “Bundan sonraki süreçte Ilçemizde istihdamin saglanmasi adina isverenleri ilçemize çekmek için Sanayi bölgemizin ilani yolunda çaba gösterecegiz.
 Ilçelerimizin gelismesi adina çok önemli olan bu müjde için basta Sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere Milletvekillerimiz ve emegi geçen herkese ayri ayri tesekkürlerimizi sunariz” ifadelerine yer verdi.

“Saraydüzü kamp alani kondisyon kamp merkezi olacak”

Afyonkarahisar Belediyesinin yatirim ve çalismalari hakkinda da bilgi veren Uluçay, Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in yapmis oldugu hizmetlerle sehrimizi sosyal ve kültürel alanda adeta çag atlattigini kaydetti. Konusmasinda festivallerin önemine vurgu yapan Uluçay sözlerine söyle devam etti; Uluslararasi festivallerimiz olan Teknofest, Gastrofest, Motofest, Kitapfest ve geçtigimiz günlerde yapilan Klasik Müzik festivali ile birlikte Orman Isletme Müdürlügünden tahsisini aldigi 500 bin metrekarelik Saraydüzü Kamp alani bölgeyi adeta kros ve kondisyon kamp merkezi haline dönüstürecektir. 
Spor Kompleksimize kamp yapmaya gelen sporcularimizin ilk tercihi olacak olan kamp alani sehrimizi her yönüyle tercih edilen iller arasinda ilk siralara girmesini saglayacaktir. 
Bu konuda Ankara’da sehrimize kazanimlar saglamak adina çalisan ve adeta gece gündüz igneyle kuyu kazan milletvekillerimiz Veysel Eroglu, Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanimiza Sayin Mehmet Kasapoglu’na, sehrimiz için gecesini gündüzüne katan, evinde geçirdigi vakit 6 saati geçmeyen ve sürekli sahadaki çalismalari takip eden belediye baskanimiz Mehmet Zeybek’e sükranlarimizi sunuyoruz.

“Zeybek ve ekibi halkimizi memnun eden uygulamalara imza atmistir”

Uluçay Afyonkarahisar Belediyesinin Ramazan ayi faaliyetlerine deginerek Baskan Zeybek’i takdir etti. Uluçay söyle konustu; Ramazan ayi boyunca günlük 10 bin, toplamda 300 bine yakin kisiye iftar yemegi verdi.
 Geleneksel zimem defteri uygulamasiyla Ramazan'da da ihtiyaç sahiplerinin borçlari ödendi.
 10 bin ihtiyaç sahibi ailelere gida yardimi yapildi. Bin ihtiyaç sahibi çocugumuza giyim çeki verildi.
 Bin yasli ve bakima muhtaç ailemize her aksam iftar yemegi verildi. 
30 gün boyunca 100'ün üzerinde etkinlik ile eski ramazanlarin tadi Afyonkarahisar'da yasandi. Toplamda 150-200.000 arasi vatandasimiz etkinliklere katilim sagladi. 50'nin üzerinde mahallemizde iftar sofralari kurarak halkimiza iftar yaptik. CHP’li belediyeler son günlerde rüsvet operasyonlari ile gündeme gelirken Afyonkarahisar Belediyemiz ise belediye baskanimiz Mehmet Zeybek ve ekibi ile vatandaslarimizi memnun eden uygulamalara imza atmistir.

“NATO’ya veto konusu dünyanin gündeminde ama 6’li masa Erdogan’a yarar diye susuyor”

Terör destekçisi Isveç ve Finlandiya’nin NATO üyeligine Hayir diyen Türkiye’nin, dünya liderlerinin gündeminde oldugunu vurgulayan Uluçay CHP’nin basini çektigi 6’li masanin ise ‘Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a yarar korkusuyla adeta dilini yuttugunu, sessizlige gömüldügünü ve bu ülkelerin terör ve teröristlere destegine göz yumarak yine sinifta kaldigini kaydetti.

Uluçay, “Bu 6’li masanin sustugu, görmezden geldigi ve susmak zorunda kaldigi konu; PKK terör örgütünün cephaneliginde askerimizi sehit eden silahlari çikan Isveç ve PKK ile FETÖ’cü teröristleri iade etmeyen Finlandiya’nin NATO üyeligidir. 
6’li masanin göz yumdugu konu FETÖ ve PKK terör örgütlerinin çikarina degil de nedir? Degerli basin mensuplari biri de çikip ‘Bu bir milli mesele, bunun siyaseti olmaz’ diyerek Türk Devletine destek vermiyor!.

. Çünkü Isveç ve Finlandiya’nin velinimeti olan ülkelere göbekten baglilar… 
Çünkü terör örgütünün siyasi kanadi HDP ile ittifaktalar… Çünkü Tayyip Erdogan’i ve Devlet Bahçeli’yi devirmeyi vatana, millete sadakat duygusundan önüne geçirmislerdir. Çünkü terörist Demirtas’i, Kavala’yi cezaevinden çikarmak için iktidar olmayi bekliyorlar..
 Yani HDP’nin oyunu almak için simdi susarak HDP’ye yani yurt disindaki kaçak teröristlere destek veriyorlar..
 Hadi biri çiksin TBMM kürsüsünden ‘Ey Isveç, Ey Finlandiya barindirdigin teröristleri Türkiye’ye iade et’ desin bakalim

Ne aci soru degil mi?

Bunu ‘Atatürk’ün partisiyiz’ diyen CHP’ye, bunu ‘Milliyetçiyiz’ diyen IP’e soruyoruz!..
 Aci ama gerçek bu!.. Aziz milletimiz, sirf bu yüzden ruhlarini batiya teslim etmislere 72 yildir iktidar yüzü göstermiyor. 
Bundan sonra da göstermeyecektir.

“Erdogan Abdulhamit Han’in temsilcisi ise, Aksener Yahudi Emanuel Karaso’nun temsilcisi mi?”

Uluçay’in gündeminde aziz Türk milletinin tepkisini çeken IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’in Serdar-i Hakan Abdülhamid Han-i hedef almasi da vardi. Uluçay, ‘Bugünün Abdülhamid Han’i, Recep Tayyip Erdogan'dir’ diyenlere bir de bir kelamimiz olacak. Bu hakikati zillet ittifakinin bir üyesinin agzindan duymak anlamliydi ama Milletin asil merak ettigi soru; Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan Abdulhamit Han’i temsil ediyorsa, Meral Aksener de Osmanliyi yikan ve bizi bu sinirlara mahkum eden Ermeni Aram Efendi, Yahudi Emanuel Karaso, Arnavut Esat Toptani ve Gürcü Arif Hikmet Pasa’yi mi temsil ediyor?
 Bunu da açik açik itiraf ederse, kendilerine; millete yönelik siradaki projelerinin o dönem Osmanliyi parçalamak oldugu gibi bu dönem de Türkiye’yi parçalamak mi oldugunu sormaktan çekinmeyecek ve buna asla firsat vermeyecegimizi belirtmek isteriz!

“CHP, vatani koruyan Mehmetçige degil teröristlerin amaçlarina hizmete hazir oldugunu duyurdu”

Uluçay CHP’nin Istanbul mitingini de degerlendirdi.
 “Karsimizda ibretlik bir muhalefet var” diyen Uluçay sözlerine söyle devam etti; Atatürk'ün kurdugu parti olan CHP Istanbul’da miting yapiyor ama Atatürk posteri yok. Kürsüye çikan bir grup ‘Her yer direnis Her yer Kandil’ slogani atip alkislaniyor. Kiliçdaroglu'nun CHP'si destek bekledigi bati ve PKK'li arkadaslarina Maltepe'den 2 net mesaj verdi. 1. Atatürk'süz miting yapti.
 2. ‘Her yer Kandil her yer direnis’ sloganlari atildi. Böylece vatani koruyan Mehmetçige degil teröristlerin amaçlarina hizmete hazir oldugunu duyurdu.
 Degerli basin mensuplari; Keske CHP her hafta miting yapsa da bizim anlat(a)madiklarimizi milletimiz canli canli görse..

Kadin ve Gençlik Kollari teskilatlarina tesekkür etti

Uluçay “Adana’da Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in katilimlari ile düzenlenen Gençlik Söleni’mizin en güzel sekilde geçmesi için gece gündüz demeden emek veren Gençlik Kollari Teskilatimizin mensuplarimiza, AK Gençlik ailemize tesekkür ediyorum. Ayrica Özellikle Ramazan ayinda ve son dönemlerde kapi kapi çalisarak kutlu davamiza hizmet veren ve Cumhurbaskanimiz ve AK Parti Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in ve Genel Merkezimizin dikkatini çeken Kadin Kollarimizin kiymetli mensuplarina da tesekkür ediyorum.

Özellikle ilimizin merkezinde ari gibi çalisan her görevi kendilerine dert edinip layikiyla yerine getiren Ramazan ayinda neredeyse evlerinde iftar yapmadan sokak sokak çalisan merkez ilçemizde görev yapan teskilat mensuplarimiza tesekkür ediyorum.

Yine 17 ilçemizde ilimiz tarafindan verilen talimatlari tek tek yapan ilçe teskilatlarimiza da çok tesekkür ediyorum

. Ramazan ayinin her yil en az bu ramazan kadar verimli geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Toplanti, Belediye Baskani Mehmet Zeybek ve Il Baskani Uluçay’a yönelik soru ve cevap seklinde devam etti

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °