DEVA Partisi ilk mitingini Gaziantep’te düzenledi.

DEVA Partisi ilk mitingini Gaziantep’te düzenledi.

Siyaset 23.05.2022 18:17:38 0
DEVA Partisi ilk mitingini Gaziantep’te düzenledi.

 

 

  DEVA Partisi ilk mitingini Gaziantep’te düzenledi. DEVA Partisi kurulusundan bu tarafa iki yil geçmesine ragmen hizli yükselisine devam ediyor. Bu kapsamda seçim startti Gaziantep’te verildi. Deva Partisi Afyonkarahisar Il Yöneticileri ilk miting heyecanina sahit olmak için Gaziantep mitingine katildilar.

 Mitingde konusan Babacan, Dimdik ayaktayiz

“Mitingimizi ulasimi en zor yere göndermeye çalistilar. Ne oldu? Iste buradayiz. On binler akin akin bu meydana geldi. Ey Bestepe, görüyor musun? Duyuyor musun? Biz dimdik ayaktayiz.”

Babacan, ‘DEVA Partisi’ni engellemeyi ancak rüyanizda görürsünüz’

“DEVA Partisi, kendi adiyla saniyla, kendi saniyla namiyla, kendi logosuyla bayragiyla seçime girecek ve insallah bu seçimi kazanacak. Hodri meydan. Buradan onlara sesleniyorum: Istediginiz kadar seçim yasasini degistirmeye çalisin. Istediginiz kadar Valilikleri, Belediyeleri masa olarak kullanip bizi durdurmaya çalisin. DEVA Partisi’ni engellemeyi ancak rüyanizda görürsünüz.”

‘Engellere karsi dayanisma içinde olanlara tesekkür ediyorum’

“Valiligin ve belediyenin çikardigi engellere karsi DEVA Partili olmasa da bizimle dayanisma içinde olan, demokrasi mücadelemizde bugün yanimizda olan herkese tesekkür ediyorum. Sizler, demokrasi ve atilim yolunda engel tanimadiniz.

Türkiye’nin demokrasi ve atilim hikayesini sizler yazacaksiniz. Tüm Türkiye sahittir bugüne. Bu coskuya tarih sahittir. Tarihi, sizler yazacaksiniz.”

‘Yurdun dört bir yanindan iktidara yürüyoruz’

“Sayin Erdogan; duy burayi. Gaziantep’i, duy. O krizlerin ortagi Bahçeli’yi de al yanina, iyi dinle. DEVA Partisi gümbür gümbür geliyor.

Damla damla yurdun dört bir yanindan iktidara yürüyoruz. Emaneti teslim almaya geliyoruz.”

‘Türkiye Cumhuriyeti’nin hudutlari yol geçen hanina döndü’

“Türkiye Cumhuriyeti’nin hudutlari yol geçen hanina döndü. Milyonlarca insani, hesapsiz kitapsiz bu ülkeye aldiniz.

 Her yerden geliyorlar. Gelmeye de devam ediyorlar.  Daha geçtigimiz aylarda binlerce Afgan Türkiye’ye giris yapti.

Hepsi erkek, hepsi genç. Ben hükûmete sordum, yine soruyorum: siz bu ülkenin hudut güvenligini saglayamiyorsunuz ya da Amerika ile anlasip Taliban rejiminden kaçanlari Türkiye’ye yigiyorsunuz. Bunlarin hangisi dogru?

Çikin söyleyin. Yetmedi, 200.000 Suriyeliye vatandaslik verdik diyorsunuz. Bu vatandasliklari hangi kritere göre veriyorsunuz? “

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °