PARKHAYAT Istihdam’da da Lider

PARKHAYAT Istihdam’da da Lider

Saglik 23.05.2022 18:03:48 0
PARKHAYAT Istihdam’da da Lider


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nun, Sosyal Güvenlik Haftasi’nda “Üreten Türkiye’nin Yildizlari” ödülleri kapsaminda Afyon Özel Saglik Hizmetleri San. ve Tic. As. SGK’ nin 2021 yili içerisinde Afyonkarahisar’da ‘en fazla prim ödeyen’ ve ‘en fazla kadin istihdami saglayan’ kurumu olarak Tesekkür Belgesi’ne layik görüldü.
Sosyal Güvenlik haftasi etkinlikleri kapsaminda SGK Il Müdürü Samet Fidan ve beraberindekiler, PARKHAYAT Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Dr. Selim Bodur’u ziyaret ederek Afyonkarahisar’da ‘en fazla prim ödeyen’ ve ‘en fazla kadin istihdami saglayan’ kurumu olarak PARKHAYAT Saglik Grubu adina Dr. Selim Bodur’a Tesekkür belgesi takdim etti.
Ziyarette konusan Dr. Selim Bodur, SGK Il Müdürü Samet Fidan’a tesekkürlerini sunarak, “Kadinlarin, ekonomik ve toplumsal açidan is hayatinda yer almasi için PARKHAYAT Saglik Grubu olarak üzerimize düsen sorumlulugu her zaman yerine getirmeye haziriz.
Bu anlamda, ilimize ve ülkemize katki saglamanin gururunu yasiyoruz.” açiklamasinda bulundu.
PARKHAYAT Saglik Grubu Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Enis Arabaci, “Ilimiz ve bölgemizde saglik hizmeti sunumunda önemli düzeyde sorumluluk almamizla birlikte, ilimizin istihdam rekortmeni olmamizda bize gurur veriyor ve çalisma sevkimizi daha yükseklere tasiyor, Ilimiz ve insanimizin her zaman daha fazlasini hak ettigine inaniyorum” dedi.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °