Sayin Sirketler Grubu Istihdam ve engelli istihdaminda lider

Sayin Sirketler Grubu Istihdam ve engelli istihdaminda lider

Gündem 23.05.2022 17:18:08 0
Sayin Sirketler Grubu Istihdam ve engelli istihdaminda lider

 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nin, Sosyal Güvenlik Haftasi’nda “Üreten Türkiye’nin Yildizlari” ödülleri kapsaminda Sayin Prefabrik Insaat Sanayi ve Ticaret A.S. SGK’nin 2021 yili içerisinde Afyonkarahisar ilinde ‘en çok engelli ve en çok sigortali istihdam saglayan isveren’ ödülüne layik görüldü.


Sosyal Güvenlik Haftasi etkinlikleri kapsaminda SGK Il Müdürü Samet Fidan ve beraberindeki heyet, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Sayin’i ziyaret ederek Afyonkarahisar’da ‘en çok engelli ve en çok sigortali istihdam saglayan isveren’ kurumu olarak Sayin Prefabrik Insaat Sanayi ve Ticaret A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Sayin’a Tesekkür belgesi takdim etti.


Ziyarette konusan Kadir Sayin, SGK Il Müdürü Samet Fidan’a tesekkürlerini sunarak; “En çok engelli ve en çok sigortali istihdam saglayan isveren’ olmanin verdigi onur ve mutlulukla SAYIN A.S olarak her türlü sorumluluk ve vazifeden kaçmadan, Afyon ve Türkiye için bu sorumluluklari yerine getirmeye haziriz." dedi ve "Aldigimiz bu belge ile daha güzel isler yapacagimiza daha çok istihdam sahasina ulasacagimiza inaniyorum" ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladi.
Bu anlamda, ilimize ve ülkemize katki saglayan Sayin Prefabrik, Afyon Sayin Hazir Beton, Parke, Boru Bordür, Mabella Marble, Antalya Sayin Hazir Beton, Prefabrik, Usak Sayin Prefabrik, Aprekast, Mugla Mabella Marble, Kütahya Mabella Marble gibi firmalariyla "Sayin" bünyesi Türkiye ekonomisine, is istihdamina ve üretime katki saglayan sirket olarak devam edeceklerini belirtti

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °