AK Parti Hizmetleri ve yenilikleri ülkemizde çalinmadik kapi girilmedik ara sokak birakmadi

AK Parti Hizmetleri ve yenilikleri ülkemizde çalinmadik kapi girilmedik ara sokak birakmadi

Siyaset 23.05.2022 10:17:21 0
AK Parti Hizmetleri ve yenilikleri ülkemizde çalinmadik kapi girilmedik ara sokak birakmadi

Afyonkarahisar Artik Dünyada Taniniyor

 

 "AK Parti Hizmetleri ve yenilikleri ülkemizde çalinmadik kapi girilmedik ara sokak birakmadi.

Bütün bu reformlardan ve hizmetlerden yaptigimiz girisimler neticesinde payina düseni alan Afyonkarahisar'imiz artik birçok alanda dünyaca taniniyor. Gerçeklestirdigimiz etkinlik, çalisma ve sahip oldugumiuz degerler ile; "Gastronomi Sehri, Sporun Baskenti, Termal Sehri gibi ünvanlari tasdiklenen Afyonkarahisar'imiz daha baska ünvanlar ve kiymetli degerleri ile de taninacaktir.

Buna inancimiz ve güvenimiz tam oldugu gibi bu dogrultuda sürdürdügümüz çalismalarda artarak devam edecektir.

 

 Yine bu dogrultudaki çalismalari yerinde görmek üzere sehrimize tesrif eden Kültür ve Turizm Bakan Yardimcimiz Ahmet Misbah Demircan ile birlikte Gastronomi Konagimizi ziyaret ettik. 116 Ülkeden 3055 adet basvuru ile gerçeklestirilen Büyük Taarruz Uluslararasi Kisa Film Festivali'nin kapanis programina katilarak derece elde eden yarismacilara ödüllerini takdim ettik.

Birkez daha yurtiçinden ve disindan yarismaya katilan herkese tesekkür ediyorum. Hep söyledigimiz gibi Afyonkarahisar için tas üstüne tas koyan herkesin yanindayiz.

 

Afyonkarahisar Gelecegin Mimarlarini Yetistiriyor

 

Tamamlanan ve devam eden projelerimiz, gerçeklestirdigimiz yatirimlarla birçok büyüksehirde dahi olmayan imkanlar artik Afyonkarahisar'imizda gençlerimiz için var. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in belirledigi dogrultuda gençlerimiz egitimlerini eksiksiz alsin; spor, diger faaliyet ve ilgi alanlarina rahatça ulasabilsin diye gençlerimize yönelik planladigimiz birçok projeyi tamamladik.

Gençlerin oldugu her platformda artik Afyonkarahisar'imizi temsil eden gençlerimiz mutlaka var.

Bizlerde onlarin egitimi ve kisisel gelisimi için kurumlarimiz araciligiyla çesitli faaliyetler düzenliyor onlarla bir araya gelerek bizzat kendilerinden gelecegimizi dinliyoruz. Afyonkarahisar Il Müftülügümüzün düzenledigi Gençlik Bulusmasi'nda bir araya geldigimiz gençlerimizle hos bir söylesi gerçeklestirdik.

Bizlere ilham kaynagi olan gençlerimizin gelecekte büyük isler basaracagindan süphemiz yok.

Gençlerimizi ümitsizlige gark etmek isteyenlere ise asla müsade etmeyecegiz.

 

Hayal Denen Projeler Gerçek Oluyor

 20 Yil öncesinin Türkiye'sinde sadece imkansizliklar, olmazlar vardi.

Her türlü yokluk içinde dahi imkansizlari basaran ecdadimiza ragmen bugün CHP zihniyeti adlandirdigimiz zihniyet tarih boyunca örnegi görülmemis sekilde bu milleti ümitsizliklige, yokluga sürükleyerek çaresizlikle basbasa birakmisti.

AK Partimiz ile bu ülkede olusturulan ümitsizlikler son buldu.

Ülkemizin her kösesi sayisiz yatirim ve hizmete kavustu."Yok!" Denen hersey birer birer var oldu.

Millet en temel ihtiyaçlarina dahi ulasamazken bugün Istanbul'da, Ankara'da ne hizmet varsa Hakkari'de de, Kars'ta da, Sinop ve Hatay'da da ayni hizmet mevcut. Hayal dahi edilemeyen projeler bugün hayatimizin birer parçasi oldu. Bütün bunlardan payina düseni alan Afyonkarahisar'imizda da yatirim ve hizmetler hizla sürüyor

. Yine bir hayal olan EPDK tarafindan onaylanmis Afyonkarahisar tarihi kent merkezimizde ve ilçelerimizde devam eden dogalgaz yatirimlari hakkinda projeyi sürdüren firma yetkililerini ziyaret ederek bilgi aldik.

Artik "Yok" diye birsey yok! Yok olan tek sey;

Demokrasiden söz edip vesayetçilere arkasini yaslayan, bugün hala yaptigimiz her yatirimi elestiri yagmuruna tutan bu zihniyete teslim olacak bir Türkiye yok.

 

Bolvadin Bize Emanet

 Ilmek ilmek isledigimiz Afyonkarahisar'imizin her kösesinde oynayan her tasi anbean takip ediyor haberini aliyoruz

. Biz bu sehri kalkindirmak en güzel yerlere tasimaya kararliyiz.

Bütün bunlar adina yaptigimiz çalismalarin yanisira yasanabilecek olumsuzluklari da degerlendiriyor ve yapilacaklari buna göre planliyoruz.

Kadim Kent Bolvadin'imizde de yasanan yangin felaketinin yaralarini daha önce oldugu gibi yine hizlica saracagiz.

Yerel imkanlarimizin yaninda Çevre ve Sehircilik Bakanligimizdan da gerekli destekleri verecegi sözünü aldik.

AK Parti'mizin her hizmetinde görünen hizmet anlayisinda oldugu gibi yapilan her hizmetin en iyisini yapacak yikilanin daha iyisini, en iyisini koyacagiz.

Esnaflarimizla Omuz Omuza

20 Yildir gerçeklestirdigimiz her hizmette milletimizle omuz omuza oldugumuz gibi ekonomimizi insa ederken de esnaflarimizla omuz omuza olduk. Gerçeklestirdigimiz her yatirimda her projemizde Afyonkarahisar'imizda ve ülkemizde esnaflarimizin sesi olduk.

Girdigimiz her zorlu yolda bütün engellere ve zorluklara ragmen esnafimizi yalniz birakmadik.

Geçtigimiz dönemlerde etkisini aninda hissettigimiz tabiri caizse bizi krizin tam ortasinda birakan yaptirimlar artik bizi etkilemiyor

. Bütün bunlari esnaflarimizla birlikte omuz omuza basararak bugünlere geldik.

Bugün yine dünyanin pandemi nedeniyle ortasinda kaldigi bu krizden yine esnaflarimizla birlikte üreterek, ürettigimizle krizi avantaja çevirerek çikacagiz.

AK Parti Bolvadin Ilçe Baskanimiz Hasan Topçu, IGM üyelerimiz ve teskilat mensuplarimizla ziyaret ettigimiz

Bolvadin esnafimiz bu inancimizi birkez daha pekistirdi. Esnafimizin talep ve önerilerine birkez daha kulak verdik.

Bizlerin her zaman destekçisi olan kol kola yürüdügümüz esnaflarimiza tesekkür ediyor, hayirli ve bereketli isler diliyorum.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °