Milletvekili Yurdunuseven' den 19 Mayis Mesaji

Milletvekili Yurdunuseven' den 19 Mayis Mesaji

Egitim 18.05.2022 10:45:00 0
Milletvekili Yurdunuseven

         "Bir milletin bagimsizlik atesini yaktigini, varligina el sürmek isteyenleri bu topraklardan kazimayi ahtettigi gün olan 19 Mayis, ve bu milletin  Çanakkale'de 7 düvele yasattigi hezimetin tescili olan Büyük Zafer'in isigi olmus söz konusu vatansa gerisi teferruattir diyerek yokluk içerisinde neler basarabilecegini tüm dünyaya göstermistir.

         Tarih boyunca verdigimiz her varolus mücadelesinde hiç bir zaman pes etmeyen bu necip millet, yoruldu, bitti, tükendi denen yerden yeniden yola çikmis ve bu milletin tükenmesini dört gözle bekleyenlere hayatinin dersini vermistir.

Yine böyle bir dönüm noktasi olan 19 Mayis'ta Gazi Mustafa Kemal'in yaktigi bagimsizlik atesi ülkenin dört bir yanina hizlica yayilmis vatan topraginin her kösesinden etrafina bakmaksizin bende varim diyen sayisiz vatan asigi cepheye kosarak tarih yazmistir.

Bizler ecdadimizin kaniyla caniyla yazdigi bu destanlardan aldigimiz ilhamla bugün hala verdigimiz varolus mücadelemize yine ecdadimizin emanetçisi olan gençlerimizle devam ediyoruz.

Bu ülkenin gelecegi ve teminati daima piril piril zekalariyla, çeviklikleriyle gençlerimizdir.

         Bu duygu ve düsüncelerle ülkemiz ve milletimiz için can vermis tüm sühedayi rahmet ve minnetle aniyor Aziz Milletimizin 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami'ni kutluyorum.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °