M.V Yurdunuseven Hava Sehitlerini Anma Gününü Kutladi

M.V Yurdunuseven Hava Sehitlerini Anma Gününü Kutladi

Gündem 14.05.2022 12:24:58 0
M.V Yurdunuseven Hava Sehitlerini Anma Gününü Kutladi

AK Parti Insan Haklari Baskan Yardimcisi, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in 15 Mayis Hava Sehitlerini Anma Günü dolayisiyla yapmis oldugu basin açiklamasidir.

 "Aziz vatan topragimiz ve milletimizin bekasi için ecdadimiz asirlardir çok büyük ve kanli mücadeleler vermek zorunda kalmis ve bütün bunlar neticesinde sayisiz vatan evladini yine vatan topraginin kendisine emanet etmistir.

Sahip oldugumuz cografya ve millet olarak üstlendigimiz sorumluluklar hasebiyle bugün hala haince saldirilara ve düsmanca gerçeklestirilen planlara maruz kalmaktayiz.

Ancak asirlar öncesinde oldugu gibi bugün hala bu milletin her ferdi vatan ve millet için  can vermeye hazir ve nazirdir.

Böylesine büyük ve yüce ruha sahip milletimizin içinden dogan ve ülkemizin engin ufuklarini essiz güzellikteki gökyüzümüzü koruyan ve bu ugurda can veren hava sehitlerimizi ise her sehidimizi oldugu gibi  hatirlamak onlarin hatiralarina ve emanetlerine sahip çikmak bizlerin en temel vazifelerindendir.

Bizler bu gökyüzündeki gözümüz kanadimiz olup üzerimize ay ve günesin dogmasini saglayan Aziz Sehitlerimize ne kadar sükranlarimizi minnetlerimizi sunsak azdir.

Bu duygu ve düsüncelerle vatan ve millet ugruna can vermis gökyüzünde destan yazmis hava sehitlerimizi 15 Mayis Hava Sehitlerini Anma Günü münasebetiyle birkez daha rahmet, minnet ve saygiyla aniyorum. Vatan için can vermis Aziz Sehitlerimizin ruhlari sad olsun.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °