Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in 12 Mayis Hemsireler Günü mesaji.

Milletvekili Ibrahim Yurdunu Seven'in 12 Mayis Hemsireler Günü mesaji.

Gündem 11.05.2022 13:28:19 0
Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven

AK Parti Insan Haklari Baskan Yardimcisi, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in 12 Mayis Hemsireler Günü münasebetiyle yapmis oldugu basin açiklamasidir.

Hemsirelik meslegi, , insan sevgisiyle, özveri, sabir ve hosgörü kavramlarini içinde barindirarak  toplumsal ihtiyaçlardan dogan karsiligi maddi hiç bir bedel ile ödenemeyecek kadar önemli ve kutsal bir meslektir.

Birey, aile ve toplum sagligimiza hiç bir ayrim gözetmeksizin "Herkes için saglik" ilkesi ile hizmet eden hemsirelerimizin fedakarca mesai mefhumu gözetmeden çalistiklarida yadsinamaz bir gerçektir.

Özellikle pandemi döneminde onurlu ve kahramanca çalisarak hemsirelik mesleginin ehemmiyetini bir kez daha tüm dünyaya göstermislerdir.

Yapamayacagimiz Icraatin Sözünü Vermeyiz

 AK Parti olarak milletimize hizmet eden her meslegin sorunlarini bugüne kadar çözdügümüz gibi hemsirelerimizin de sorunlarini çözdük ve yeni taleplere de yakin zamanda karsilik verecegiz. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in da belirttigi üzere basta hemsireler ve diger saglik bilimi lisansiyerlerinin de 3600 ek gösterge kapsami içine alinmasi, mali haklarinda iyilestirmeler yapilmasi, döner sermaye sistemi düzenlemesi, performans ödemeleri ve emeklilikten sonraki maas kayiplari gibi konularda yakin zamanda ciddi bir düzenlemeyi gerçeklestirmis olacagiz.

Bizler bugüne kadar nasil ki sözlerimizi tuttuk milletimiz için her iyilestirmeyi geciktirmeden yaptiysak bugün ve yarinda milletimiz  için gerekeni yapacagiz.

Bu duygu ve düsüncelerle sifa dagitan elleri, gülen yüzleri ile sagliga ihtiyacimiz olan her an yanimizda olan ve toplum sagligimiz için gece gündüz çalisan hemsirelerimizin 12 Mayis Hemsireler Günü'nü kutluyor çalismalarinda kendilerine kolayliklar diliyorum.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °