Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Dünya Engelliler Haftasi dolayisiyla yapmis oldugu basin açiklamasi.

Milletvekili Ibrahim Yurdunu Seven'in Dünya Engelliler Haftasi dolayisiyla yapmis oldugu basin açiklamasi.

Gündem 10.05.2022 15:17:57 0
Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklarini Inceleme Komisyonu Baskani Ibrahim Yurdunuseven'in 10-16 Mayis Dünya Engelliler Haftasi dolayisiyla yapmis oldugu basin açiklamasidir.

            "Engelli vatandaslarimiza olan duyarlilik ve hassasiyetimizi bir kez daha hatirlamak ve hatirlatmak maksadiyla her yil Engelliler Haftasi'ni tüm dünya vatandaslari  olarak kutlamaktayiz.

Ülkemizde yasamini sürdüren her vatandasimiz gibi engelli vatandaslarimizinda temel hak ve hürriyetlerinden eksiksiz ve sorunsuz olarak faydalanmalari için devletimizin sorumluluklari oldugu gibi bizlere de önemli vazifeler düsmektedir.

            AK Parti olarak 2002 öncesinde tabiri caizse dört duvar arasina hapsedilen engelli vatandaslarimizi yaptigimiz her reformda unutmayarak onlarin yasam standartlarinin yükselmesi ve sosyal yasama katilimlari konusunda birçok yenilik gerçeklestirdik. Kamuda engelli personeli alimlarimiz ve suan mevcut engelli memur sayimizi kat kat arttirdik. Insa ettigimiz her eserde onlarinda faydalanacagi alanlari unutmayarak her planimiza dahil ettik.

Engelli vatandaslarimizda kendilerine firsat verildiginde engel tanimadiklarini bizlere gösterdiler.

Sevgiyle, birlik ve beraberlikle her engeli astik.

Engelliler Haftasi vesilesiyle engelli vatandaslarimiza ve onlarin yanlarinda olan ailelerine saglikli, huzurlu bir hayat diliyor gönüllülük esasiyla engelli vatandaslarimiza hizmet eden sivil toplum kuruluslarimiza da cani gönülden tesekkür ediyorum.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °