ATSO KOBI AKADEMISI EGITIMLERI SÜRÜYOR

ATSO KOBI AKADEMISI EGITIMLERI SÜRÜYOR

Gündem 9.05.2022 14:10:08 0
ATSO KOBI AKADEMISI EGITIMLERI SÜRÜYOR

ATSO’DA MAYIS AYI DOLU DOLU GEÇECEK

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi, Mayis ayinda önemli egitim ve toplantilara ev sahipligi yapacak. ATSO’nun Avrupa Birligi destegi ile sürdürdügü Mermer Sektöründe Is Sagligi Güvenliginin Gelistirilmesi Projesi kapsaminda 10 Mayis 2022 tarihinde (yarin), Akrones Otel’de Dogaltas Sektöründe Meslek Hastaliklari ve Alinmasi Gereken Önlemler Çalistayi düzenlenecek. Saat 10’da baslayacak ve gün boyu sürecek Çalistay’da Dogaltas Sektöründe Karsilasilan Meslek Hastaliklari ve Dogaltas Sektöründe Kisisel Koruyucu Donanim ve Çalisan Egitimleri baslikli iki oturumda, birbirinden degerli uzmanlar, tecrübe ve bilgilerini aktaracak.

 

Mayis ayinda ATSO KOBI Akademisi egitimleri de tüm hiziyla devam edecek. 11 Mayis 2022 tarihinde, saat 15’te Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Afyonkarahisar Oda-Borsa Akademik Danismani ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Cantürk Kayahan, ATSO hizmet binasinda “Finansçi Olmayanlar Için Finans” baslikli egitim verecek.

ATSO KOBI Akademisi, 18 Mayis 2022 tarihinde de TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Egitim Arastirma ve Uygulama Merkezi isbirliginde, Oda-Borsa Camiasi’nin yakindan tanidigi Cengiz Tavukçuoglu’nun verecegi Markalasma egitimini düzenleyecek.

ATSO KOBI Akademisi tarafindan, yine TOBB ETÜSEM isbirliginde 25 Mayis 2022 tarihinde de E-Ticaret ve Dijital Pazarlama egitimi gerçeklestirilecek. Bu egitimi ise Serdar Bilecen verecek.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °