YERINDE TESPIT, YERINDE MÜDAHALE YERINDE ÇÖZÜM

YERINDE TESPIT, YERINDE MÜDAHALE YERINDE ÇÖZÜM

Gündem 7.05.2022 10:18:26 0
YERINDE TESPIT, YERINDE MÜDAHALE YERINDE ÇÖZÜM

BASKANIMIZ ZEYBEK'TEN HASAN KARAAGAÇ MAHALLESI'NE ZIYARET

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, bu haftaki mahalle ziyaretini Hasan Karaagaç Mahallesine gerçeklestirerek, vatandaslarin istek ve taleplerini dinledi. 
Baskan Mehmet Zeybek her hafta ziyaretler yaparak, vatandaslarla fikir alisverisinde bulunmayi sürdürüyor.
Ziyarete Baskanimiza AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ibrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, birim müdürleri, mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtari Hüseyin Ildiz eslik etti.

TALEPLERI TEK TEK NOT ALDI
 Mahalle Muhtari Hüseyin Ildiz ile istisare yapan Baskanimiz Zeybek ardindan mahalle sakinlerinin sesine kulak verdi.
 Gerçeklestirilen çalismalar ve yapilmasi planlanan projeler hakkinda bilgiler paylasan Baskanimiz Zeybek, kendisine yöneltilen sorulari cevapladi, istekleri tek tek not aldi.

EN KISA SÜREDE ÜÇÜNCÜ TURA GEÇECEGIZ

Vatandaslarimizin taleplerini dogru degerlendirmek ve yerinde çözümü için yakin zamanda mahalle ziyaretlerinde üçüncü tura geçeceklerini aktaran Baskan Mahallemizdeki eksikleri tespit ettik.
En kisa sürede ikinci turu da tamamlayip, üçüncü tura baslayacagiz. 
Bizleri yalniz birakmayan, Afyon'da oldugu sürece her hafta bizlerle birlikte ziyaretlerimize katilan Sayin Vekilimiz Ibrahim Yurdunuseven'e, yine her hafta bizlerle olan Merkez Ilçe Baskani Ziya Çoskun Karadeniz'e Il Yönetimindeki, ilçe yönetimimizdeki arkadaslara çok tesekkür ediyorum.
Ekip olarak Afyon'u hak ettigi yere getirmeye gayret gösteriyoruz.
Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum dedi. 
Sehrimizin yarinlarina birlikte karar verdiklerini ifade eden Baskanimiz; Vatandaslarimizi can kulagiyla dinliyor, sehrimizin yarinlarina hemsehrilerimizle beraber karar veriyoruz. Yerinde tespitler ile gerekeni de yapmak için hemen harekete geçiyoruz. 
Yogun katilimlarla geçen ziyaretlerimizde fikirlerini ve isteklerini ileten mahalle sakinlerimize tesekkür ediyorum. diye konustu.

YERINDE TESPIT, YERINDE MÜDAHALE YERINDE ÇÖZÜM

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ibrahim Yurdunuseven ise hizmetlerden dolayi Baskanimiza tesekkür etti
Belediyemizin hizmetlerinin her mahallede oldugu gibi Hasan Karaagaç Mahallesi'nde de göründügüne dikkat çeken Milletvekili Yurdunuseven; Sagolsun Belediye Baskaniyla birlikte bu hafta Hasan Karaagaç Mahallesini ziyaret ettik. 
Hasan Karaagaç Mahallemiz sehrimizin nadide mahallelerinden bir tanesi.
Belediye Baskanimizin hizmetleri tüm Afyonkarahisar'da oldugu gibi burada da görünüyor.
 Ziyaretimizde vatandaslarimizin sikintilarini dinledik, mahallemizin sorunlarina yerinde çözüm aradik.
 Her zaman söyledigim gibi Belediye Baskani, yerinde tespit, yerinde müdahale, yerinde çözüm anlayisiyla gönül Belediyeciligini tüm Afyonkarahisar'a yaydi. 
Kendisine hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum dedi. Muhtar Hüseyin Ildiz ve mahalle sakinleri ise ziyaretleri nedeni ile Baskanimiz Zeybek ve ekibine tesekkür etti.

ÖZEL EGITIM MESLEK OKULUNU ZIYARET ETTILER
Baskanimiz Mehmet Zeybek, Milletvekilimiz Ibrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyet mahalle ziyaretinin ardindan Özerler Özel Egitim Meslek Okulu'nu geçti. Ögrencilerle yakindan ilgilenen Baskan Zeybek ve Milletvekili Yurdunuseven okul idaresinin çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °