CHP HER ZAMAN HALKIN TALEPLERINI GÜNDEME GETIRIYOR

CHP HER ZAMAN HALKIN TALEPLERINI GÜNDEME GETIRIYOR

Gündem 5.05.2022 17:03:00 0
CHP HER ZAMAN HALKIN TALEPLERINI GÜNDEME GETIRIYOR

Milletvekili Köksal, Bayram'da köse bucak dert dinledi

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayrami'nda Afyonkarahisar'i köse bucak gezerek vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarin bayrami yasayamadigini kaydeden Köksal, "Artan fiyatlar ve borç yükü altinda ezilen vatandaslar; bayramlasmak yerine dert yandi" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayrami’ni halkin arasinda kutladi. Emirdag’dan Dazkiri’ya, Ihsaniye’den Çay’a, Sultandagi’ndan Bayat’a Afyonkarahisar'i karis karis gezen Milletvekili Köksal, ilk olarak Afyonkarahisar Valiligi tarafindan tarihi Tas Medrese de düzenlenen resmi bayramlasma programina katildi.

ILÇELERI TEK TEK ZIYARET ETTI

Daha sonra CHP Il Baskanligi'nda partililer ve vatandaslarla bayramlasan Köksal, Ramazan Bayrami ziyaretleri kapsaminda; Basmakçi, Evciler, Dazkiri, Suhut, Hocalar, Ihsaniye, Sinanpasa, Dinar, Çobanlar, Çay, Bolvadin, Sultandagi, Emirdag, Bayat, Sandikli ilçelerinde partililer ve vatandaslarla bir araya geldi.

ÇOCUKLARA BAYRAMLIK, EVE ERZAK ALAMADIK, TATLI DIYE SADECE SERBET YAPTIK..!

Gittigi her yerde büyük bir sevgi seliyle karsilanan Köksal,'a vatandaslar dert yanarak, "Sagolun, var olun buralara kadar geliyorsunuz

. Bizleri her zaman ziyaret ediyorsunuz. Ankara'nin degil, halkin vekilisiniz.

Seçimden seçime ziyaretimize gelen vekillerden degilsiniz.  Inan olsun, halimiz yok. Çocuklara bayramlik, eve erzak alamadik. Misafir gelmese de rezil olmasak diye korkuyoruz. Eskiden tatlilar, dolmalar olurdu evde. Simdi bir serbet yaptik, utana sikila onu ikram ettik. Yandik demeyecegiz, pahaliliktan yanamadik bile." seklinde konustular.

CHP HER ZAMAN HALKIN TALEPLERINI GÜNDEME GETIRIYOR

Bayram ziyaretlerinde hem vatandaslarla bayramlasan hem de istek ve sorunlari dinleyen Milletvekili Köksal, rahmet ve bereket ayi olan dayanisma hissiyatinin en yüksek düzeyde hissedildigi mübarek Ramazan ayindan sonra bayrama kavusma heyecaninin yasandigini belirterek, "Vatandaslarimiz maalesef ekonomik sikintilar nedeniyle bayrami yasayamiyor.

Her zaman oldugu gibi bir dokunup bin ah isitiyoruz. Yoksullugun, yolsuzlugun, terörün, issizligin sona erdigi bir Türkiye dilegiyle, herkesin insanca yasadigi, yoksulluk sinirinin üstünde ücret aldigi, alin terinin karsiligini alabildigi sorunlarinin çözüldügü bir Türkiye dilegiyle bayramlari bayram gibi kutlayabilmeyi diliyorum." ifadelerini kullandi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °