Saadet Partisi’nden Bayramlasma Töreni Yapildi.

Saadet Partisi’nden Bayramlasma Töreni Yapildi.

Gündem 4.05.2022 13:27:49 0
Saadet Partisi’nden Bayramlasma Töreni Yapildi.

Saadet Partisi’nden Bayramlasma Töreni Yapildi.

 

Saadet Partisi Afyonkarahisar Geleneksel Bayramlasma Programi, Saadet Partisi önceki Genel Baskani, Yüksek Istisare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kamalak’in katilimlariyla gerçeklestirildi.

 

Il, Ilçe, Millî Görüsçü Kuruluslar ve vatandaslarin yogun katilimlariyla gerçeklestirilen bayramlasmada Prof. Dr. Mustafa Kamalak sunlari ifade etti;

 

“Bu bayram milletimizin çektigi sikintilarin son bulmasina, Islam aleminde bir uyanisa, bir dirilise vesile olur ve Islam alemindeki gözyasinin sona ermesine, bir an evvel Islam birliginin ve adil bir dünyanin kurulmasina vesile olur.

Dua ve temennilerimiz bunun içindir. Bu duygu ve düsüncelerle hemsehrilerimizin ve Islam aleminin mübarek Ramazan Bayrami'ni kutluyorum. Mutlu, huzurlu ve müreffeh bir gelecek diliyorum.” dedi.

 

Bayramlasmada Il Baskani Beytullah Karatas ise sunlari söyledi;

“Bayramlar, birlik ve beraberligimizi güçlendirdigimiz, kardesligimizi yeniledigimiz müstesna günlerdir.

Rabbimizin gönüllerimizi yumusattigi bu özel günler, ayni zamanda kirginliklarin giderilmesi, küskünlerin barismasi için de önemli firsatlardir.

Bu vesileyle teskilatlarimizin ve hemsehrilerimizin bayramini tebrik ediyor, nice bayramlarda bir ve beraber olmayi temenni ediyorum.”

 

Bayramlasma programina Saadet Partisi önceki Il Baskani Adnan Senel, Refah Partisi eski Milletvekili Osman Hazer, GIK Üyesi Ali Hazer, Ilçe Baskanlari, Kadin Kollari ve Gençlik Kollari mensuplari katildilar.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °