Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Ramazan Bayrami mesaji Yayimladi.

i, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Ramazan Bayrami mesaji

Gündem 29.04.2022 16:05:00 0
Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven

AK Parti Insan Haklar i Baskan Yardimcisi, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Ramazan Bayram i mesajidir.

            "Içerisinde birligimizi, beraberligimizi barindiran  ve pekistiren, bin aydan daha hayirl i Kadir Gecesi'ni kurtulusumuza vesile kilan Ramazan ayinin ardindan Islam Alemi için müstesna günler olan Ramazan Bayrami'na ulasmanin sevincini hep birlikte birkez daha yasiyoruz.

Dua kapilarinin ardina kadar açildig i bu mübarek günlerinin tüm Islam Alemi ve milletimiz için hayirlara vesile olmasin i Cenab- i Allah'tan niyaz ediyorum."

Vakit Bir Olma Vakit Türkiye Olma Vakti

            Aziz Milletimizin bizatihi kendisinden dogan ve yalnizca milletimiz için var olan AK Partimiz ile 20 hizmet dolu yil i geride biraktik

. Bugüne kadar birlik ve beraberlikle her türlü zorlugu ve engeli asarak ülkemize vurulan zincirleri birer birer parçalayip attik.

Bugün dünyada bulunan ekonomik krizin ve enflasyonun etkilerini de halledecek önümüzdeki virajdan sonra ülkemizi bekleyen müreffeh yarinlara hep birlikte ulasacagiz

. Bugüne kadar oldugu gibi bugünden sonrada yasadigimiz bu mübarek günlerin feyziyle birlik ve beraberlik olacak hedeflerimize hep birlikte varacagiz.

            Bu duygu ve düsüncelerle Aziz Milletimizin ve tüm Islam aleminin Ramazan Bayrami'n i tebrik ediyor, Rabbim’den hepimizi bir sonraki Ramazan ayina saglikla, esenlikle, huzurla kavusturmasin i diliyorum.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °