TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya, Ramazan Bayrami münasebetiyle bir kutlama mesaji yayinladi

TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya, Ramazan Bayrami münasebetiyle bir kutlama mesaji yayinladi

Gündem 29.04.2022 15:49:25 0
TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya, Ramazan Bayrami münasebetiyle bir kutlama mesaji yayinladi

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya, Ramazan Bayrami münasebetiyle bir kutlama mesaji yayinladi.

Özkaya “ Ramazan Bayramimiz Mübarek Olsun ”

Ramazan ayini huzurla hep birlikte milletçe yasandigini ifade eden Milletvekili Özkaya, “Rahmet ve magfiret ayi olan mübarek Ramazan ayinin sonunda bayrama erismenin mutlulugunu hep birlikte yasiyoruz. 

Ramazan ayi vesilesi ile kardeslik, yardimlasma, sevgi ve dayanisma gibi duygularimiz güçlenerek, iftar sofralarinda paylasmanin manevi hazzini hep birlikte yasadik.

Ramazan ayinda hemsehrilerimiz ile iftar, sahur ve teravih namazlarinda bir araya gelerek aramizda baglari daha da güçlendirmenin mutlulugunu yasadik. Bu manevi iklim içerisinde, inananlara Yüce Allah’in hediyesi olan Ramazan Bayramina erisip, 11 ayin sultani Ramazan’a veda ediyoruz.

Bu Ramazan ayinda olusan kardeslik, dayanisma ve sevgi iklimin 12 ay sürmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Gelin bu manevi iklimi hep birlikte 12 aya yayalim. Ramazan ayi boyunca tuttugumuz oruçlarin, yaptigimiz ibadet, hayir ve hasenatlarin Rabbimizin dergâhi izzetinde kabul olmasini diliyorum” dedi.

“Bu Bayramin Birlik ve Beraberligimizi Pekistirmesini Diliyorum”

Bayramlarin da paylasma, kardeslik, birlikte anlamlari tasidigini ifade eden Milletvekili Özkaya, “ Ramazan Bayramina hep birlikte erismenin mutlulugunu, ailemiz, akrabalarimiz, komsularimiz ve dostlarimiz ile beraberce yasayalim. Her bayramda oldugu gibi bu bayramda önce yakin efradimiz olmak üzere, kimsesizlerin kapisini çalip, onlarin bayramlarini tebrik edelim. Yüce Allah’in rahmet ve magfiretinden azami derecede istifade edelim.

Bu Ramazan Bayrami, küskünlüklerimizin sona erdigi, dostluk ve kardesliklerimizin güçlendigi, iliskilerimizin pekistigi bir bayram olsun.

Bu düsünceler ile Ramazan ayimizin rahmet ve bereketini bizlere yasatan Allah’a sükrediyor, kardeslik, birlik ve beraberlik içerisinde yasayacagimiz nice bayramlara erismeyi niyaz ediyorum

. Tüm hemserilerimin ve Islam Âleminin bayramini tebrik ederek, Ramazan bayraminin ülkemiz ve insanlik için hayirlara vesile olmasini dilerim” dedi.

 

 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °