Milli Görüs suuruyla suurlanmis bir gençlik hedefliyoruz.

Her alanda kendilerini yetistirmis Milli Görüs suuruyla suurlanmis bir gençlik hedefliyoruz.

Siyaset 23.04.2022 12:41:00 0
Milli Görüs suuruyla suurlanmis bir gençlik hedefliyoruz.

MELIH GÜNER’in AFYON ÇIKARMASI

Afyonkarahisar’in Pazar günü Yeniden Refah Partisi Gençlik Kollari Baskani Melih Güner’in ziyaretine ev sahipligi yapacagi ögrenildi.

Teskilatlanma konusunda yeni yönetimle birlikte büyük ivme kazanan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar teskilatlari bu hafta sonu Gençlik Kollari Baskani Melih Güner’in “Gençlik Bulusmalari” temali ziyaretine ev sahipligi yapiyor.

Daha önce pek çok ilde yapilan Gençlik Bulusmalari Programinin ögle saatlerinde baslayarak aksama kadar sürecegi ifade edilirken program dahilinde gençlerden yogun bir katilim olmasi bekleniyor.

Yeni üye kayitlarinda üst düzey pek çok partilinin de ifade ettigi gibi Yeniden Refah Partisi’ne üye olan vatandaslarin büyük çogunlugunu gençlerin olusturdugu ifade ediliyor.

Baskan Güner’in katilimiyla Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Il Binasinda baslayacak olan programa tüm gençligin davetli oldugu da kaydedildi.

 

ESNAF ABILERIMIZ UNUTULMAYACAK

Gençlik Bulusmalari kapsaminda Gençlik Kollari Baskani Melih Güner’in ziyareti esnasinda programin önemli bir kisminin esnaf ziyaretlerine yönelik olacagi gelen bilgiler arasinda yer aliyor.

Esnaflarin son zamanlarda yasadiklari ekonomik dar bogazin bilincinde olduklarini ifade eden Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kollari Baskani Cem Kuskonar ziyaretle alakali da bir takim açiklamalarda bulundu.

Gençlik Kollari Baskani Cem Kuskonar ziyaretle alakali gerekli hazirliklari tamamladiklarini ifade ederken ziyaretten duydugu memnuniyeti “Gençlik, Yeniden Refah Partimizin en büyük gücüdür.

Her alanda kendilerini yetistirmis Milli Görüs suuruyla suurlanmis bir gençlik hedefliyoruz.

Gençlik Kollari Baskanimiz Melih Güner’in bu kapsamda yapacaklari ziyaretin çok anlamli ve verimli olacagini düsünüyorum” diyerek ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °