Istanbul AFSIAD, Istanbul’daki Afyonlu Üniversite Ögrencilerini Iftarda Bir Araya Getirdi

Istanbul AFSIAD, Istanbul’daki Afyonlu Üniversite Ögrencilerini Iftarda Bir Araya Getirdi

Gündem 20.04.2022 11:53:24 0
Istanbul AFSIAD, Istanbul’daki Afyonlu Üniversite Ögrencilerini Iftarda Bir Araya Getirdi


Istanbul AFSIAD, Istanbul’daki Afyonlu üniversite ögrencilerine Üsküdar Bulgurlu Semt Konaginda hayatlarinda tatli bir ani olarak kalacak unutamayacaklari bir iftar yemegi verdi. Yaklasik 250’nin üzerinde Istanbul’un her üniversitesinden Afyonlu ögrencileri iftar yemeginde bulusturan Istanbul AFSIAD Baskani Hüseyin ÇELIK yaptigi açilis konusmasinda; “Yeni seçilen yönetim olarak ilk organizasyonumuzu gelecegimizin teminati gençlerimiz için yapiyoruz.

Amacimiz Istanbul gibi büyük bir metropol de, gençlerimizin Afyon aidiyet duygularini pekistirmek, birbirleriyle tanisip kaynasmalarini saglamak ve Istanbul’da yalniz olmadiklarini hissettirmektir” dedi.
Gençlere gelecegin rektörleri doktorlari avukatlari siz olacaksiniz diyerek hitap eden Baskan ÇELIK; Istanbul AFSIAD olarak her daim genç kardeslerimizi desteklemeye devam edecegiz ve yaninizda olacagiz dedi.
Okan Üniversitesi Rektörü Afyonlu Prof. Dr. Mustafa KOÇAK’ ta gençlere hitap ederek Istanbul’a ilk geldiginde yasadiklarindan ve basariya giden yollardan okumanin öneminden bahsetti.
Daha sonra Istanbul AFSIAD Baskani Hüseyin ÇELIK Afyon Valisi Sayin Gökmen ÇIÇEK’ le görüntülü canli baglanti gerçeklestirdi.

Salonda gençlere ve hemserilerimize hitap eden Vali Gökmen ÇIÇEK; “Böyle bir organizasyondan dolayi Istanbul AFSIAD yönetimini tebrik ederek çok mutlu oldugunu belirtti.  Afyonkarahisar için yapilan çalismalardan bahseden Vali ÇIÇEK, bir gün Afyonkarahisar pek çok Avrupa sehri gibi dillerden düsmeyecek ve dünyanin marka sehirlerinden birisi olacak dedi. Bunu da gençlerle birlikte basaracaklarini belirten Vali ÇIÇEK Istanbul AFSIAD yönetimine bu güzel hizmetleri için çok tesekkür etti”

. Istanbul AFSIAD Baskani Hüseyin ÇELIK’ te “ Sayin Valim bayramdan sonra 250 Afyonlu ögrenci ile 250 baska sehirlerden olan arkadaslarini Afyon’a Frigya ve Kocatepe’ye geziye getirecegiz ve sizinle görüstürecegiz, Afyonkarahisar’ lilar olarak sehrimize yaptiginiz gece gündüz hizmetler için biz size tesekkür ediyoruz “dedi. 
Daha sonra dernege daha önce emegi geçen; Kurucu Onursal Baskan: Mustafa MÜHSÜRLER, Onursal Baskan: Kamil AY, Kurucu : Ümit ÇOBAN, 3.Dönem Baskani: A. Mehmet ÜNLÜ, 4.Dönem Baskani: Metin BALIBEY ve TAP Kurucu Baskani: Seçkin KÖSE’ ye hizmetlerinden dolayi plaketlerini Istanbul AFSIAD Baskani Hüseyin ÇELIK takdim etti.
Programin finalinde ögrencilere hazirlanan bayram hediyeleri ise güzel bir sürpriz oldu ve büyük küçük her katilimcidan tam not aldi.   

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °